Közlekedési rend június 1. és 7. között

2017. május 19.

2017. június 1. és 7. közötti időszakban a VOLÁNBUSZ Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratai az alábbiak szerint közlekednek:

június 1. csütörtök munkanap, iskolai előadási nap
június 2. péntek a hét utolsó munkanapja és iskolai előadási napja
június 3. szombat szabadnap
június 4. vasárnap munkaszüneti nap (Pünkösd)*
június 5. hétfő a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap (Pünkösd)*
június 6. kedd a hét első munkanapja és iskolai előadási napja
június 7. szerda munkanap, iskolai előadási nap

*Június 4-én és 5-én a bevásárlóközpontok és az áruházak zárva tartanak, ezért az alábbi vonalak járatai módosított menetrend szerint közlekednek:

  • A 305-ös és 306-os autóbuszok egész nap nem közlekednek.
  • A 308-as és 309-es autóbuszok nem érintik Fót, Auchan áruház megállót.
  • A 310-es, 311-es, 318-as és 319-es autóbuszok nem érintik Fót, Auchan áruház megállót. A menetrend szerint betérő járatok Budapest, Újpest-Városkapu végállomásról 8 perccel később indulnak.
  • Az 580-as vonal járatai Vecsés, Market Central megállóhely érintése nélkül közlekednek, az áruházat követő megállóhelyeken a menetrend szerinti indulási idők betartásával.
  • A 744-es és 746-os autóbuszok Érd, Autóbusz-állomás és Érd, TESCO között nem közlekednek, ezért Érd, Erika utca megállóhelyet sem érintik.
  • A 760-as és 762-es autóbuszok a Premier Outlet áruház érintése nélkül közlekednek, az áruházat követő megállóhelyeken a menetrend szerinti indulási idők betartásával.
  • A 830-as vonalszámú autóbuszok nem érintik Solymár, Auchan áruház megállóhelyet.

Kérjük, hogy a zsúfoltság elkerülése érdekében jegyüket elővételben (akár interneten keresztül) vásárolják meg.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a regionális közlekedési központok a fenti általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedtethetik autóbuszaikat. Kérjük, hogy az utazás megkezdése előtt, a területileg illetékes társaság információs elérhetőségén érdeklődjenek.

A teljes 2016-2017. évi menetrendi időszakra érvényes közlekedési rendet megtalálhatja: Menetrendek > Menetrend-értelmező > Naptár menüpontunkban.