Navigáció átugrása

Hatvan Autóbusz-pályaudvaron lévő kiadó 8,0 m2-es bérlemény

2020. május 18.

Sorszám: 109

AJÁNLATI FELHÍVÁS

Hatvan Autóbusz-pályaudvaron lévő kiadó 8,0 m2-es bérlemény

A VOLÁNBUSZ Zrt. (1091 Budapest, Üllői út 131.) Hatvan Autóbusz-pályaudvaron (3000 Hatvan Boldogi út 1.) bérbe ad 1 db 8,0 m2-es bérleményt.

Ajánlatát kizárólag postai úton lehet megküldeni, a VOLÁNBUSZ Zrt. Infrastruktúra-fenntartás és vagyongazdálkodás 1091 Budapest, Üllői út 131. címre 2020. május 21.-ig.

Az ajánlatot 1 db eredeti és 1 db másolati példányban dupla borítékban kérjük leadni. A belső borítékra kizárólag a pályázat 109-es sorszámát és a Pályázati anyag, nem felbontandószöveget kérjük írni. Ezt a borítékot egy újabb borítékba kell belerakni és megcímezni.

Az ajánlatok elbírálásánál alkalmazott fő bírálati szempontok:

  1. megajánlott havi bérleti díj (Ft/m2/hó + ÁFA)
  2. végzendő tevékenység

A felhívással kapcsolatban felvilágosítást ad munkanapokon 9:00 óra és 14:00 óra között: Fodorné Horváth Anett, vagyongazdálkodási szakértő a +36 20 599 2213 telefonszámon.

Az ajánlatok értékeléséről az ajánlattevőket írásban értesít a VOLÁNBUSZ Zrt. A jelen egyszerűsített versenyeztetéssel kapcsolatos döntéshozó: Veszprémi László műszaki igazgató, Műszaki Igazgatóság.

A nyertes ajánlattevővel megkötésre kerülő bérleti szerződés várhatóan határozatlan időre szól, és bármelyik fél által indoklás nélkül 30 napra felmondható lesz. A nyertes ajánlattevő a bérleti szerződés aláírását követő 8 napon belül köteles bruttó háromhavi bérleti és közüzemi díjra vonatkozó óvadékot befizetni a VOLÁNBUSZ Zrt. részére. Az óvadék nem határidőre és nem megfelelő összegben történő befizetése, a bérleti szerződés azonnali megszűnését (aláírástól számított 9. napon) vonja maga után.

Korlátozás: Alkoholos italok közül csak dobozos és üveges sör, palackozott bor és 0,5 dl-es palackozott rövidital árusítható. Alkohol tartalmú italok kimérése nem engedélyezett.

Az ajánlatkérő fenntartja magának azt a kivételes jogot, hogy az eljárást visszavonhatja vagy érvényes ajánlatok esetén is eredménytelennek nyilváníthatja, továbbá az ajánlatkérőt semminemű kártérítés, illetve költségtérítés nem terheli az ajánlattevővel szemben a versenyeztetéssel összefüggően.

VOLÁNBUSZ Zrt.