Navigáció átugrása

Szeged – kedvezményes utazási lehetőségek a rendezvények idején és hétvégén

2020. augusztus 28.

2020. július 3-ától szeptember 30-áig Szegeden a helyi autóbusz-közlekedésben az alábbi kedvezmények lépnek életbe. 

Hétvégi kedvezmény az idő alapú jegyekkel utazók számára:

Továbbá minden hétvégén (péntek – szombat – vasárnap), július 3. és szeptember 30. között, valamint augusztus 20-án 1 darab 24 vagy 72 órás menetjegy vásárlásával 1 fő helyett, 2 fő részére biztosított az utazás.

  • Ezt a kedvezményt nem veheti igénybe az a személy, aki a Szegedi Ifjúsági Napok teljes rendezvény idejére érvényes karszalaggal és a rendezvényt megelőző és a rendezvény befejezése utáni nap időszaka alatt érvényesített 72 órás jeggyel rendelkezik. 

A kedvezmények feltétele, hogy a menetjegy a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel legyen érvényesítve. Ezalól kivétel a fedélzeti jegykiadó automatából vásárolt menetjegy, mert a vásárlás során a jegy kiadásakor már érvényesítésre kerül, így újbóli érvényesítése nem szükséges.

 

Eseti kedvezmény a vonaljeggyel utazók számára:

A törölt rendezvények, fesztiválok miatt nem érvényes az 1 darab menetjeggyel (elővételben váltott menetjegy, kedvezményes menetjegy (10 db-os gyűjtőjegy), járművön váltott járművezetői jegy vagy fedélzetei menetjegy) a korlátlan utazás a helyi jelzésű autóbuszokon.