Navigáció átugrása

Állásajánlat részletei

Munkakör megnevezése: Felsőfokú kötelező szakmai gyakorlat

Munkavégzés vármegyéje: Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Budapest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém, Zala

Munkavégzés helye: Országszerte

Szakmai gyakorlat a VOLÁNBUSZ Zrt-nél

Jelentkezz a VOLÁNBUSZ Zrt.-hez a kötelező szakmai gyakorlatod letöltésére!

Legyél Te is csapatunk tagja!

A Volánbusz Zrt. gyakorlati képzés keretben támogatni kívánja a tehetséges, a közlekedési szakmai tapasztalat és ismeretek után érdeklődő jármű- és közlekedésmérnök hallgatókat, akik gyakorlatigényes alapképzési szak keretében vesznek részt a felsőoktatásban.

Az ország számos pontján jelen vagyunk, igyekszünk a jelentkező számára az általa preferált gyakorlati helyszínt biztosítani, így a képzés helyszíne minden esetben a jelentkezővel kerül egyeztetésre.

A gyakorlati munkakör betölthető:

  • a jelentkezés elbírálását és a szükséges dokumentációs eljárást követően.

Amit nyújtunk:

  • piacképes és a mindennapi munka-tapasztalatra épülő szakmai tudást
  • tapasztalatszerzési, fejlődési lehetőséget
  • igény esetén szakdolgozattémát; szakmai mentori, konzulensi támogatást

Szakdolgozati-írás a VOLÁNBUSZ Zrt-t érintő témakörökben

A szakmai munka elmélyítése- és a szakma jövőbeli tehetségeinek felfedezése érdekében vállalatunk minden naptári év kezdetén meghirdeti a vállalat szakterületei által felkínált szakmai témaköröket.

Szakdolgozati témajavaslatok: HAMAROSAN

A hallgatók szakmai gyakorlatára, valamint a szakdolgozati témára történő jelentkezés módja:

  • “Jelentkezem” gombra kattintva az önéletrajz és a személyes motiváció rövid bemutatásával, szakmai gyakorlat esetén a helyszín és a kezdési időpont megjelölésével lehetséges.

Jelentkezésed leadását megelőzően kérjük adatvédelmi tájékoztatónk elolvasását az alábbi linken: http://www.volanbusz.hu/hu/adatvedelemJELENTKEZEM