Navigáció átugrása

A koronavírus-járványra való tekintettel ezen az oldalon tájékoztatjuk utasainkat a Volánbusz Zrt. autóbuszjáratait, menetrendjét, jegy- és bérletváltási szabályait érintő esetleges változásokról. Az autóbusz-közlekedéssel kapcsolatos legfontosabb információkat a Voláninform Facebook-oldalán is megosztjuk. A buszforgalom esetleges változásairól információ kérhető még autóbusz-állomásaink pénztáraiban, telefonon vagy személyesen.

Május 4-étől – a járványügyi helyzetre való tekintettel – a Volánbusz összes járatán, szeptember 18-ától az állomási és megállóhelyi helyiségekben, november 11-étől valamennyi járaton, az állomásokon és a megállók területén is kötelező a száj és az orr maszkkal történő eltakarása. Kizárhatók az utazásból azok az utasok, akik nem, vagy nem megfelelően viselik a maszkot.

 
Társaságunk a hatóságokkal együttműködve, a kormány intézkedéseit és a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásait követve minden tőle telhetőt megtesz az utasok és a Volánbusz-munkavállalók egészségének megőrzése érdekében.
 
A fertőzés elleni védekezés ugyanakkor mindannyiunk egyéni felelőssége is, ezért arra kérjük utasainkat, hogy minden esetben tartsák be a hatóságok és a népegészségügyi intézmények előírásait.
 
A járvánnyal kapcsolatos további – de az autóbusz-közlekedéshez nem kapcsolódó – információkért, egészségügyi tanácsokért látogassanak el a www.koronavirus.gov.hu oldalra, vagy hívják a Nemzeti Népegészségügyi Központ zöldszámait: 06 80 277 455; 06 80 277 456.
 

Jegy- és bérletvásárlási lehetőségek 2021. március 29-től (hétfőtől)