Navigáció átugrása

A koronavírus-járványra való tekintettel ezen az oldalon tájékoztatjuk utasainkat a Volánbusz Zrt. autóbuszjáratait, menetrendjét, jegy- és bérletváltási szabályait érintő esetleges változásokról. Az autóbusz-közlekedéssel kapcsolatos legfontosabb információkat a Voláninform Facebook-oldalán is megosztjuk. A buszforgalom esetleges változásairól információ kérhető még autóbusz-állomásaink pénztáraiban, telefonon vagy személyesen.

A járványügyi korlátozások enyhítésével összhangban már nem kötelező arcmaszk használata a szabadtéren lévő peronokon, valamint a Volánbusz állomásain és megállóiban.
A közösségi közlekedési járműveken és a zárt utasforgalmi helyiségekben továbbra is viselni kell a szájat és orrot eltakaró maszkot.

 
Társaságunk a hatóságokkal együttműködve, a kormány intézkedéseit és a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásait követve minden tőle telhetőt megtesz az utasok és a Volánbusz-munkavállalók egészségének megőrzése érdekében.
 
A fertőzés elleni védekezés ugyanakkor mindannyiunk egyéni felelőssége is, ezért arra kérjük utasainkat, hogy minden esetben tartsák be a hatóságok és a népegészségügyi intézmények előírásait.
 
A járvánnyal kapcsolatos további – de az autóbusz-közlekedéshez nem kapcsolódó – információkért, egészségügyi tanácsokért látogassanak el a www.koronavirus.gov.hu oldalra, vagy hívják a Nemzeti Népegészségügyi Központ zöldszámait: 06 80 277 455; 06 80 277 456.
 

Helyes maszkviselés