Navigáció átugrása

Érd

Érd autóbusz-állomás

2030 Érd, Budai út 13.


Volánbusz autóbusz-állomások és fontosabb megállók nagyobb térképen való megjelenítése

Információk és szolgáltatások
Az autóbusz-állomásról induló, a VOLÁNBUSZ Zrt. által közlekedtetett, elővárosi és regionális autóbuszokra kizárólag bérlettel, valamint a kihelyezett jegykiadó automatáknál és az elővételi pénztáraknál előre megváltott menetjeggyel lehet felszállni.
A járatokra a Budapest Bérlettel és Érd helyközi bérlettel rendelkező utasaink számára is kötelező elővételben a Budapesten kívüli szakaszra a menetjegy megvásárlása.
A helyi bérletek csak a bérleten feltüntetett viszonylatra (egyvonalas. összvonalas) érvényesek.
Az előre váltott elővárosi és regionális menetjegy a rajta feltűntetett viszonylatban és érvénytartalmon belül (1 óra) induló valamennyi, a viszonylatban közlekedő VOLÁNBUSZ Zrt. autóbusz-járatára érvényes.
Az autóbusz-állomáson kísérő nélküli vak vagy mozgásában súlyosan korlátozott (kerekesszékes, mozgássérült) utas  esetében az érvényben lévő kötelező jegyelővételt  a járművezető saját hatáskörben feloldhatja, azaz a járatra az érintett személy(ek)nek kérése esetén menetjegyet adhat ki.
A helyi menetjegyek és bérletek érvényesek a településen belül a VOLÁNBUSZ Zrt. valamennyi járatára helyi utazás céljából.
afils Az autóbusz-állomáson hangfrekvenciás indukciós hurok-rendszer működik.
Információs telefonszám:
+36 (23) 521-832
4:00 - 23:30

egyéb szolgáltatások

nyitva tartás
váróterem 4:00-23:30
nyilvános WC 6:00-19:00
mozgássérült WC  
büfé 5:00-22:00
menetjegy automata  
bérletnyomtató automata  

Fogyatékkal élők utazásának segítése:

Pénztár nyitva tartás