Navigáció átugrása

Komfortos, emelt sebességű autóbuszok a távolsági közlekedésben

2013. október 1.

2013. május végétől 24 darab komfortos, emelt sebességű és nagy befogadó képességű autóbusz áll forgalomba. A járatok Salgótarjánra, Szekszárdra, Pécsre, Mohácsra, Harkányra, Szentesre, Makóra, Battonyára Hódmezővásárhelyre és Zalaegerszegre közlekednek.

A VOLÁNBUSZ Zrt. kiemelten fontosnak tartja a magas színvonalú közúti személyszállításhoz szükséges autóbusz járműpark folyamatos biztosítását. Ennek a szándéknak eredményeként társaságunk lépcsőzetesen 24 db, nagy befogadóképességű járművet állít szolgálatba.

A fejlesztés eredményeként növekszik az utas-kiszolgálás színvonala, csökken a menetidő, mert ezek az autóbuszok autópályán 100 km/h sebességgel is közlekedhetnek. A nagy befogadóképességű járművek kényelmes, hosszú távú utazásra alkalmas ülésekkel felszereltek, továbbá egyes autóbuszok WC-vel is ellátottak.

A magas komfortfokozatú autóbuszok gyors, kényelmes autópályás közlekedést biztosítanak.

Az új járművek mellett az országos viszonylatok esetében már jelenleg is működő, a VOLÁNBUSZ Zrt. által az országban elsőként és egyedüliként alkalmazott ingyenes ülőhely biztosítás és internetes jegyvásárlási lehetőség, valamint az emelt komfortfokozatú, ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt járművek komplex rendszerként biztosítják az utasok részére a magasabb szolgáltatási színvonallal járó érzékelhető minőségi utazást.

A képen az újonnan forgalomba helyezett MAN autóbuszok láthatók.

A képen  az újonnan forgalomba helyezett MAN autóbuszok láthatók, hátsó nézetből.

A képen az újonnan forgalomba helyezett MAN autóbusz látható belső fotóról.

A képen az újonnan forgalomba helyezett MAN autóbusz látható belülről.

A képen az újonnan forgalomba helyezett MAN autóbuszok láthatók távoli nézetből.

A képen az újonnan forgalomba helyezett MAN autóbuszok láthatók felsorakoztatva egymás mellett.

Autóbuszainkon kellemes utazást kívánunk!