Navigáció átugrása

Beszerzések

A MÁV–Volán-csoport folyamatban lévő beszerzési eljárásait az alábbi oldalon tekinthetik meg: https://beszerzes.mavcsoport.hu/

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. bevezette Beszerzési Hírlevél szolgáltatását, amelyen keresztül a regisztrálók számára információkat kíván nyújtani a MÁV–Volán-csoport által indított új beszerzési eljárásokról. Célunk, hogy a beszerzés és értékesítés területén érintett cégek, potenciális vevő/szállító partnerek számára rendszeres, hasznos és naprakész információval szolgáljunk folyamatban lévő beszerzési eljárásainkról.

Ingyenes Beszerzési Hírlevél szolgáltatásunkhoz igénybevételéhez, kérjük, keresse fel az alábbi oldalt: https://beszerzes.mavcsoport.hu/beszallitoinknak/beszerzesi-hirlevel


Közbeszerzések 

A MÁV–Volán-csoport folyamatban lévő közbeszerzési eljárásait az alábbi oldalon tekinthetik meg: https://beszerzes.mavcsoport.hu/.

További funkciók eléréséhez (pl. ajánlattételhez) regisztráció szükséges az az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben, mely az alábbi módon tehető meg: a Portál kezdőlapon a Regisztráció gombra kattintva megjelenik a regisztrációs űrlap. Az oldal tetején található Regisztrációs segédlet letöltése gombbal töltheti le a kitöltési útmutatót. A felületen meg kell adnia személyes- és felhasználói adatait, telefonszámát, és a sikeres regisztrációhoz el kell fogadnia a Felhasználási feltételeket. Sikeres regisztráció esetén a rendszer megerősítő e-mail-t küld.