Navigáció átugrása

Beszerzések

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. bevezette Beszerzési Hírlevél szolgáltatását, amelyen keresztül a regisztrálók számára információkat kíván nyújtani a MÁV–Volán-csoport által indított új beszerzési eljárásokról.
Célunk, hogy a beszerzés és értékesítés területén érintett cégek, potenciális vevő/szállító partnerek számára rendszeres, hasznos és naprakész információval szolgáljunk folyamatban lévő beszerzési eljárásainkról.
Ingyenes Beszerzési Hírlevél szolgáltatásunkhoz igénybevételéhez, kérjük, keresse fel az alábbi oldalt: Beszerzés hírlevél feliratkozás | MÁV–Volán-csoport!

Közbeszerzések 

A folyamatban lévő közbeszerzési eljárásaink listáját az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben az alábbi oldalon érhetik el: Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (gov.hu).
A folyamatban lévő közbeszerzési eljárásaink megjelenítéséhez az Ajánlatkérő szervezet neve mezőben szükséges megadni a VOLÁNBUSZ Zrt.-t. 
 
További funkciók eléréséhez (pl. ajánlattételhez) regisztráció szükséges, mely az alábbi módon tehető meg: a Portál kezdőlapon a Regisztráció gombra kattintva megjelenik a regisztrációs űrlap. Az oldal tetején található Regisztrációs segédlet letöltése gombbal töltheti le a kitöltési útmutatót. A felületen meg kell adnia személyes- és felhasználói adatait, telefonszámát, és a sikeres regisztrációhoz el kell fogadnia a Felhasználási feltételeket. Sikeres regisztráció esetén a rendszer megerősítő e-mail-t küld.