Navigáció átugrása

20 új autóbusz az elővárosi közlekedésben

2013. november 22.

A VOLÁNBUSZ Zrt. fölött tulajdonosi jogokat gyakorló MNV Zrt. közreműködésével társaságunk a közelmúltban 20 darab hazai gyártású autóbuszt vásárolt meg, melyből 16 darabot a 10-es út, 4 darabot  a mogyoródi térségben állítunk forgalomba november 23-án.

Társaságunk MFB fejlesztési hitel felhasználásával valósította meg a járműbeszerzést. Az új autóbuszok két ajtósak, korszerű 5,9 literes EEV (Euro 5-ös környezetvédelmi normákat teljesítő) motorral, valamint 42 ülőhellyel és 48 állóhellyel rendelkeznek. A buszok alacsony belépésűek, amely a mozgásukban korlátozottak és a babakocsival közlekedők fel- és leszállásában nyújt segítséget. A járművek klímával, valamint elektronikus külső és belső kijelzőkkel felszereltek

Az új autóbuszok kialakításából adódóan az elővárosi közlekedésben, jellemzően a 10-es út, Pilis térségében valamint a fóti, mogyoródi vonalakon állnak szolgálatba. A térség adottságait, sajátosságait figyelembe véve (úthálózatát, település-rendszerét) az új, autóbuszokkal még nagyobb hatékonysággal és komforttal tudja kiszolgálni a velünk utazókat.

Bízunk abban, hogy az új járművek elnyerik az utasok tetszését és mind többen választják napi utazásaikhoz a VOLÁNBUSZ Zrt. járatait.