Navigáció átugrása

Autóval vagy busszal? Győzzön a jobb!

2023. október 1.

Izgalmas kihívást vállaltak kollégáink: Sutyinszky Mihály autóbusz-vezető és Törzsök Márk marketingszóvivő egymást vitte munkába, egyik reggel autóval, másnap pedig Volán-busszal. Céljuk az volt, hogy megtudják, melyik közlekedési eszközzel érnek be hamarabb a munkahelyükre. Lehet tippelni – a megoldást nem áruljuk el előre, de videónkból kiderül, ki győzött és milyen előnnyel!

Dunaharaszti, HÉV-állomás: 7:10. ► Budapest, Népliget autóbusz-állomás: attól függ…!
 
Dunaharasztiból a Népligetbe érni a reggeli közlekedési csúcsban jókora kihívás. Útközben kollégáink szembesültek azzal, hogy a legtöbb autóban bizony csak egy vagy legfeljebb két ember utazik. Az üzemanyag drága, az araszolás pedig idegölő – ráadásul délután sem egyszerűbb a hazajutás. Saját magunk és környezetünk érdekében is érdemes átgondolni, milyen közlekedési eszközt választunk!
 
Mihály tapasztalt autóbusz-vezető, igazi „régi motoros”. Útközben mesél többek között 13 éves volános pályafutásának tapasztalatairól, a hivatása szeretetéről és hobbijáról is. A kihívás végeredménye pedig magáért beszél. Egyéni vagy közösségi közlekedés? Autóval vagy busszal érdemes munkába menni? Megtudhatjuk videónkból: