Navigáció átugrása

Sorszám: 088

AJÁNLATI FELHÍVÁS

Hódmezővásárhely autóbusz-állomáson lévő kiadó 69,79 m2-es bérlemény

A VOLÁNBUSZ Zrt. (1091 Budapest, Üllői út 131.) Hódmezővásárhely autóbusz-állomáson (cím: 6800 Hódmezővásárhely, Bocskai u. 7.) bérbe ad 1 db 69,79 m2-es bérleményt.

Ajánlatát kérjük 2019. december 2-ig a VOLÁNBUSZ Zrt. Infrastruktúra-fenntartás és Vagyongazdálkodás 1091 Budapest, Üllői út 131. címre postai úton megküldeni. Az ajánlatot 1 db eredetei és 1 db másolati példányban zárt borítékban (cég, illetve feladó) megjelölése nélkül kell megküldeni 88-as számozással, amit egy újabb borítékba kell belerakni és megcímezni. Az ajánlatnál kérjük megadni a cégadatokat (új cég alapítás esetén a „meglévő cégadatokat”).

Az ajánlatok elbírálásánál alkalmazott fő bírálati szempontok:

  1. megajánlott havi bérleti díj (Ft/m2/hó + ÁFA)
  2. végzendő tevékenység

A felhívással kapcsolatban felvilágosítást ad munkanapokon 9.00 óra és 14.00 óra között: Bánás Tamás, vagyongazdálkodási főmunkatárs, a +36 70 7021 445 telefonszámon.

Az ajánlatok értékeléséről az ajánlattevőket írásban értesít a VOLÁNBUSZ Zrt. A jelen egyszerűsített versenyeztetéssel kapcsolatos döntéshozó: Veszprémi László műszaki igazgató, Műszaki Igazgatóság.

A nyertes ajánlattevővel megkötésre kerülő bérleti szerződés várhatóan határozatlan időre szól, és bármelyik fél által indoklás nélkül 30 napra felmondható lesz. A nyertes ajánlattevő a bérleti szerződés aláírását követő 8 napon belül köteles bruttó háromhavi bérleti és közüzemi díjra vonatkozó óvadékot befizetni a VOLÁNBUSZ Zrt. részére. Az óvadék nem határidőre és nem megfelelő összegben történő befizetése, a bérleti szerződés azonnali megszűnését (aláírástól számított 9. napon) vonja maga után.

Korlátozás: Alkoholos italok közül csak dobozos és üveges sör, palackozott bor és 0,5 dl-es palackozott rövidital árusítható. Alkohol tartalmú italok kimérése nem engedélyezett.

Az ajánlatkérő fenntartja magának azt a kivételes jogot, hogy az eljárást visszavonhatja vagy érvényes ajánlatok esetén is eredménytelennek nyilváníthatja, továbbá az ajánlatkérőt semminemű kártérítés, illetve költségtérítés nem terheli az ajánlattevővel szemben a versenyeztetéssel összefüggően.

VOLÁNBUSZ Zrt.