Navigáció átugrása

Személyi változások AZ EMBERÉRT Alapítvány kuratóriumában

2021. január 28.

Dr. Pafféri Zoltán elnök-vezérigazgató és Papp László humánerőforrás vezérigazgató-helyettes tölti be az Alapítvány megüresedő elnöki és tagi tisztségét Dávid Ilona elnök és Bánhidi-Nagy Attila kuratóriumi tag 2020. december 31-i hatályú lemondását követően. Az új kuratórium folytatja a megkezdett munkát: a szeptember 22-ig beérkezett kérelmek támogatásáról a személyi változások átvezetése után dönt.

Az alapítvány döntésre jogosult, háromfős testületének új elnöke társaságunk elnök-vezérigazgatója, dr. Pafféri Zoltán, új tagja pedig Papp László humánerőforrás vezérigazgató-helyettes. Lőcsei Virág tagsága változatlanul fennmarad. A testület tagjai továbbra is tiszteletdíj nélkül látják el feladataikat.
 
Karitatív szervezetünk távozó tagjai elkötelezetten dolgoztak a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került volános családok megsegítésén. Az új célokkal életre keltett alapítvány 2020 tavasza óta 300-nál is több kérelmet fogadott be, és eddig 192, gyermeket nevelő volános család helyzetén tudott könnyíteni: több mint 9 millió forinttal és 16 laptoppal járult hozzá a nehézségek leküzdéséhez.
 
Az új kuratórium folytatja a megkezdett munkát: a  Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. nagylelkű felajánlásának köszönhetően a kérelmek teljesítéséhez elegendő forrás áll rendelkezésre, így a 2020. szeptember 22-ig beérkezett kérelmek támogatásáról a személyi változások átvezetése után az új kuratórium hamarosan dönt.
 
Az alapítvány addig is kérelmező munkatársaink türelmét kéri, hiszen a változás csupán némi késedelmet jelent, a segítség nem marad el.