Navigáció átugrása

Támogassuk adónk 1 százalékával nehéz helyzetbe került kollégáinkat!

2021. február 12.

Társaságunk jótékonysági szervezete, AZ EMBERÉRT Alapítvány tavaly áprilisi újraindulása óta folyamatosan elkötelezetten dolgozik azért, hogy a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került volános családokat támogassa. Hamarosan  ismét lehetőség nyílik arra, hogy mi is segíthessük karitatív szervezetünk munkáját a személyi jövedelemadónk 1 százalékának felajánlásával. Az alapítvány helyes adószáma: 18892073-1-43.

Fontos tudni, hogy az adó 1 százalékának felajánlása semmilyen egyéb pluszköltséggel nem jár, és az adóbevallások benyújtásakor csupán 2-3 percet vesz igénybe, hogy nyilatkozzunk ezen összeg sorsáról.

Az új célokkal életre keltett alapítvány 2020 tavasza óta 300-nál is több kérelmet fogadott be, és eddig 192, gyermeket nevelő volános család helyzetén tudott könnyíteni: több mint 9 millió forinttal és 16 laptoppal járult hozzá a nehézségek leküzdéséhez. Alapítványunkat a Volánbusz Zrt. két jogelődje, a Vasi Volán Zrt. és az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hozta létre és működtette, a szervezet az újraindulása óta új célkitűzésekkel folytatja munkáját.

Az alapítvány nemrégiben megválasztott új vezetése is elkötelezett az iránt, hogy folytassa a tavaly megkezdett munkát és támogassa rászoruló munkatársainkat. Célunk továbbra is az, hogy minél több kollégánknak és családjuknak segíthessünk a nehézségek leküzdésében. Az alapítvány lehetőséget ad – szociális szempontokat figyelembe véve – társaságunk nehéz helyzetbe kerülő, valamint tartós táppénzen lévő munkavállalói, nyugdíjasai és azok családtagjai segélyezésére, anyagi gondjaik enyhítésére.

Fogjunk össze idén is, és személyi jövedelemadónk 1 százalékának felajánlásával segítsük AZ EMBERÉRT Alapítvány tevékenységét!

Az alapítvány adószáma: 18892073-1-43
Bankszámlaszáma: 10201006-50141250

A támogatási lehetőségekről a Volánbusz honlapján, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) weboldalán található bővebb információ.