Navigáció átugrása

Újra várja a támogatási kérelmeket AZ EMBERÉRT Alapítvány

2021. augusztus 9.

Társaságunk jótékonysági szervezete újra fogadja azon nehézséggel küzdő  munkatársaink kérelmeit, akik önhibájukon kívül olyan élethelyzetbe kerülnek, hogy gyermekeik neveléséhez, oktatásához vagy a család megélhetésének biztosításához külső segítségre van szükségük. 

AZ EMBERÉRT Alapítvány kiemelten támogatja a Volánbusz azon munkavállalóit, akik egyedül nevelik kiskorú gyermekeiket, házastársuk keresőképtelenné válik, vagy valamilyen okból egyedüli családfenntartóvá válnak. A szervezet figyelmet fordít a koronavírus-járvány miatt nehézséggel küzdő családok támogatására is.
 
A jótékonysági szervezet legutóbbi augusztus 3-i döntésének köszönhetően újabb 31 család jut anyagi támogatáshoz 50-117 ezer forint közötti összegben. A kedvezményezett családokat levélben értesítik a további teendőkről.
 
Legutóbbi döntésével együtt az alapítvány 2020 tavaszától kezdődően összesen már 350 család számára nyújtott anyagi segítséget mintegy 16,3 millió forint és 16 laptop formájában. 
 
Alapítványunk tehát 2021. augusztus 31-ig  ismét  várja mindazok jelentkezését, akik a gyermekneveléshez, iskolakezdéshez kérnek segítséget; akik még a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos nehézségekkel küzdenek; vagy akik rajtuk kívül álló okok miatt anyagi támogatásra szorulnak -- akkor is, ha nem nevelnek gyermekeket. 
 
Munkatársaink pályázat útján adhatják le támogatási kérelmüket, amelyhez a kitöltendő űrlap elérhető honlapunkon, valamint nyomtatott formában a HR-ügyfélszolgálatokon.
 
A kitöltött űrlap benyújtható beszkennelve vagy lefényképezve e-mailen az alapitvany@volanbusz.hu e-mail címen, vagy személyesen a HR-ügyfélszolgálatok valamelyikén. A további tudnivalók a kérelmezés és az elbírálás menetéről itt érhetők el.
 
AZ EMBERÉRT Alapítvány célja, hogy segítsen: Együtt. Értük. Érted!