Navigáció átugrása

Kiderült, hány családon segíthet AZ EMBERÉRT Alapítvány az 1%-os adófelajánlásokból

2021. október 12.

Szép összeg, 1.195.996 forint érkezett a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából AZ EMBERÉRT Alapítvány számlájára a napokban. Jótékonysági szervezetünk hálás minden segítségért, és a jövőben is számít arra, hogy sokan támogatják céljait, ezzel is segítve nehéz helyzetbe került munkatársainkat.

Sok kicsi sokra megy – és van, hogy az adakozónak nem is kerül semmibe! Személyi jövedelemadójának 1 százalékát bárki felajánlhatja AZ EMBERÉRT Alapítvány céljainak megvalósítására. Szerencsére ez évben is sokan tettek így, aminek köszönhetően mintegy 1,2 millió forinttal nőtt a jótékonysági szervezetünk rendelkezésére álló összeg, amelyből hamarosan ismét támogathatjuk nehéz helyzetbe került munkatársainkat.
 
A személyi jövedelemadó 1 százaléka mellett rendszeresen érkeznek nagylelkű felajánlások a Volánbusz munkavállalóitól és menedzsmentjének tagjaitól, valamint partnereinktől egyaránt. Példaértékű Zala Megyei Forgalmi Üzem dolgozói összefogása, amelynek keretében a családi pikniken rendezett jótékonysági vásár bevételét ajánlották fel az alapítvány céljaira.
 
 A megújult formában működő alapítvány 2020 tavasza óta összesen már 534 kérelmező számára nyújtott anyagi segítséget mintegy 28 millió forint és 16 laptop formájában. A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából befolyt összegből – élethelyzettől függően – akár 20-30 kérelmező számára nyújthatunk anyagi támogatást.
 
Alapítványunk jelenleg – a legutóbb megítélt támogatások feldolgozásáig – nem fogad kérelmeket, az újranyíló lehetőségről hamarosan tájékoztatást adunk. Felajánlások azonban folyamatosan tehetők, és a lelkes segítők biztosak lehetnek benne: minden forint jó helyre kerül!