Navigáció átugrása

Már rendelkezhetünk – segítsük rászoruló munkatársainkat személyi jövedelemadónk 1 százalékával!

2022. március 16.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2022. március 15-ig közzétette az eSZJA oldalon a személyi jövedelemadó (szja) bevallásáról szóló tervezeteket, amelyek május 20-án válhatnak végleges adóbevallássá. Eddig az időpontig rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1 százalékának felajánlásáról is.

Társaságunk jótékonysági szervezete, AZ EMBERÉRT Alapítvány már két éve folyamatosan, elkötelezetten dolgozik azért, hogy az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került volános családokat támogassa. 2020 tavasza óta összesen 553 kérelmező számára nyújtottunk segítséget, mintegy 29 millió forintot és 16 laptopot osztottunk szét a rászorulók között. Célunk továbbra is az, hogy minél több kollégánknak és családjuknak segíthessünk a nehézségek leküzdésében.

Május 20-ig ismét lehetőség van arra, hogy személyi jövedelemadónk 1 százalékának felajánlásával – pluszköltség nélkül, csupán pár perces időráfordítással – segíthessük karitatív szervezetünk munkáját. Fogjunk össze idén is, és a felajánlással segítsük AZ EMBERÉRT Alapítvány tevékenységét, hiszen ezzel kollégáinkat támogatjuk!

  • Az alapítvány adószáma: 18892073-1-43
  • Bankszámlaszáma: 10201006-50141250

A támogatási lehetőségekről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) weboldalán található bővebb információ.

AZ EMBERÉRT Alapítvány jelenleg nem fogad új támogatási kérelmeket, azok benyújtásának aktuális határideje 2022. március 15-én lejárt. A kuratórium soron következő ülése után tájékoztatjuk a kérelmezőket az elbírálásról, és meghirdetjük a következő támogatási időszakot is.