Navigáció átugrása

Ismét várja a támogatási kérelmeket AZ EMBERÉRT Alapítvány

2022. augusztus 25.

A jelenlegi gazdasági helyzetben még a szokottnál is nagyobb kihívást jelent a családok számára a mindennapi megélhetés anyagi terhe. A Volánbusz jótékonysági szervezete, AZ EMBERÉRT Alapítvány ezért ismét segíteni szeretne: a pályázati lehetőség megnyitásával 2022. augusztus 24. és 31. között várja munkavállalóink támogatási kérelmeit.

Alapítványunk 2020 tavasza óta 613 kérelmező számára nyújtott anyagi segítséget mintegy 32,6 millió forint és 16 laptop formájában. Átlagosan több mint 53 ezer forintot juttattunk el a támogatott családok részére, hozzájárulva ezzel az anyagi nehézségek könnyítéséhez.

Most ismét adott a lehetőség a támogatási kérelmek benyújtására – ennek folyamatáról itt található részletes tájékoztatás.

Munkatársaink 2022. augusztus 24. és 31. között pályázat formájában adhatják le kérelmüket, amelyhez a kitöltendő űrlap elérhető az intranetenhonlapunkon, valamint nyomtatott formában a HR-ügyfélszolgálatokon.

A kitöltött űrlap benyújtható beszkennelve vagy lefényképezve e-mailben az alapitvany@volanbusz.hu címen, vagy személyesen a HR-ügyfélszolgálatok valamelyikén.


AZ EMBERÉRT Alapítvány célja, hogy segítsen: Együtt. Értük. Érted!