Navigáció átugrása

Május 16-ától menetrendi változások a helyközi közlekedésben

2020. április 30.

2020. május 16-ától (szombattól) egyes autóbuszvonalakon változik a menetrend.

Főbb változások:

Egyéb változások területenként:

Új menetrend a Győr – Veszprémvarsány – Zirc – Veszprém – Balatonfüred autóbuszvonalon

Érintett vonalak:

Menetrend (letöltés PDF-ben)

Autóbuszok útvonala (letöltés PDF-ben):

Rendszeres és egyenletes közlekedés

 • Veszprém és Győr között egész nap egyenletesen 2 óránként, csúcsidőben reggel Győr, délután Veszprém irányába pedig már óránként indulnak autóbuszok, biztosítva ezzel a rendszeres kapcsolatot a két megyeszékhely és a térség települései között.
 • Balatonfüredről, Veszprémből, Zircről, Veszprémvarsányból, Bakonypéterdről, Ravazdról, Écsről és Nyúlról könnyebben elérhetővé válik a győri Széchenyi István Egyetem, mivel tanítási napokon reggel kettő (7:31-es és 8:20-os érkezéssel), vasárnap délután pedig (19:26-os érkezéssel) további egy járat Győrben közvetlenül az egyetemig közlekedik elősegítve a diákok és a dolgozók eljutását.
 • Győrből több járat közlekedik egész évben Balatonfüredre, ezáltal jelentősen javul a Balaton elérhetősége a 82-es úton és annak vonzáskörzetében elhelyezkedő településekről.
 • A megyeszékhelyeket összekötő buszok Eplényben már két megállóban is megállnak.
 • Győrből, Veszprémvarsányból, Zircről és Veszprémből új járat közlekedik munkaszüneti napokon (általában vasárnap) délelőtt Kaposvárra.
 • Kiemelt figyelmet fordítva a belföldi turizmusra, a nyári tanszünetben naponta új járatot indítunk Győrből a Balaton déli partjára, elérve Siófokot, Zamárdit és Szántódot. Járatunkkal a lehető legtöbb helyen biztosítjuk a le- és felszállás lehetőségét a tó partja mentén, elősegítve utasaink kényelmét.

 

Új menetrend a 82-es út térségében Győr elővárosában

A Győr és a 82-es út mentén menti települések közötti autóbuszvonalak (letöltés PDF-ben):

Kedvezőbbé válik Győr elérhetősége a térségből, mivel az autóbuszok összességében gyakrabban, egész nap egyenletesebb elosztásban közlekednek, így a megyeszékhely és a térségi települések között az alábbi gyakorisággal biztosítunk kapcsolatot.

 • Győr és Nyúl, Écs között egész nap 30 percenként, továbbá reggel Győr felé 7 óra körül már 5, délután Győr felől pedig 10-20 percenként.
 • Győr és Pannonhalma között egész nap óránként, továbbá Győr felé hajnaltól negyed 9-ig 30, reggel 7 óra környékén 10-15 percenként, délután Pannonhalma felé pedig 13:30 és 17:10 között 20 percenként.
 • Győr és Ravazd, Bakonypéterd között egész nap óránként, melyet reggel Győr felé, délután Győr felől további járatok is kiegészítenek.
 • Győr és Győrasszonyfa, Tarjánpuszta között munkanapokon 2-vel több, irányonként már 13 járat közlekedik, valamint szombati napokon reggel 6:22-kor is indul autóbuszjárat Győrbe.
 • Győr és Lázi között egész nap 2 óránként, melyet reggel Győr felé, délután Győr felől további járatok is kiegészítenek.
 • Győr és Veszprémvarsány között egész nap óránként.
 • Győr és Sikátor között egész nap 2 óránként, melyet reggel Győr felé, délután Győr felől további járatok is kiegészítenek, és egyes esetekben az eljutási lehetőség bakonypéterdi vagy veszprémvarsányi átszállással lesz biztosított.
 • Győr és Románd, Bakonygyirót, Bakonyszentlászló között Győr felől változatlanul 5, Győr felé 7 közvetlen járat közlekedik, de bővülnek a bakonypéterdi átszállással biztosított kapcsolatok, ezáltal a közvetlen járatokon felül a jelenlegi 3 helyett már 5 további időpontban biztosítunk eljutást
 • Győrből új járat közlekedik 21:40-kor Nyúl, Écs, Pannonhalma, Ravazd, Bakonypéterd és Lázi érintésével Veszprémvarsányig.
 • Ravazdról, Pannonhalmáról, Écsről és Nyúlról már 5:45-re is érkezik autóbusz Győrbe, ezáltal a kora reggeli órákban a Ravazd és Győr közötti településekről 30 percenként elérhetővé válik a megyeszékhely.
 • Munkanapokon és hétvégén több járat közlekedik Győrből Pannonhalma, vár főkapu megállóhelyig, ezzel is javítva egyrészt a Tóthegy, másrészt a Pannonhalmi Főapátság kiszolgálását.
 • Munkanapokon délután Győrből már Fenyőfőre is biztosítunk közvetlen eljutást.
 • A biztonságos éjszakai hazajutás elősegítése céljából szombat és vasárnap hajnalban új éjszakai járat közlekedik Győr, Széchenyi István Egyetemtől Nyúl, Écs, Pannonhalma, Ravazd, Tarjánpuszta érintésével egészen Győrasszonyfáig.
 • Pannonhalmáról, Écsről és Nyúlról tanítási napokon a reggeli időszakban közvetlen eljutást biztosítunk a Széchenyi István Egyetemhez.
 • Valamennyi érintett autóbuszvonalon egységes megállási rendet és forgalmi időszaktól függő menetidőt alakítottunk ki.

 

Új menetrend Veszprém és Zirc között, valamint a Zirc térségében

Érintett vonalak:

A Veszprém és a Zirci járás települései között közlekedő közvetlen járatok (letöltés PDF-ben):

Változások részletesen:

 • Veszprém és Zirc között egész nap egyenletesen, átlagosan 30 percenként, Veszprém, autóbusz-állomásról és Zirc, Rákóczi térről is egész nap óra:55-kor és :30-kor indulnak az autóbuszok.
 • Zirc felől több gyorsjárat közlekedik a Veszprém észak-nyugati részén elhelyezkedő ipari területhez, ezáltal a Zirc térségéből utazók részére csökken a menetidő.
 • A reggeli időszakban tanítási napokon Zircről Veszprém irányába 6:25 és 6:55 között már 5 percenként, délután Veszprémből Zirc felé 13:45 és 14:55 között már 10 percenként közlekednek az autóbuszok.
 • Zircen javulnak a csatlakozási lehetőségek a Veszprém és Zirc, valamint a Zirc és a környező települések között közlekedő autóbuszjáratok között, így Nagyesztergár, Bakonynána Dudar, Bakonybél, Lókút, Pénzesgyőr, Porva, Borzavár településekről kedvezőbbé válik Veszprém elérhetősége.
 • Olaszfaluból jelentősen javul a megyeszékhely és Zirc közösségi közlekedési kapcsolata is, mivel a Veszprém és Zirc között közlekedő járatok óránként a település érintésével közlekednek.
 • Balatonfüredről, Veszprémből és Zircről, illetve a környező településekről könnyebben elérhetővé válik a győri Széchenyi István Egyetem, mivel tanítási napokon reggel kettő (7:31-es és 8:20-os érkezéssel), vasárnap délután pedig (19:26-os érkezéssel) további egy Balatonfüred – Veszprém – Zirc – Győr viszonylatú járat Győrben közvetlenül az egyetemig közlekedik, elősegítve a diákok és a dolgozók eljutását.
 • Kiemelt figyelmet fordítva a belföldi turizmusra, a nyári tanszünetben naponta indítunk járatot Győrből a Balaton déli partjára, elérve Siófokot, Zamárdit és Szántódot. Járatunkkal a lehető legtöbb helyen biztosítjuk a le- és felszállás lehetőségét a tó partja mentén, elősegítve utasaink kényelmét.
 • Valamennyi érintett autóbuszvonalon egységes megállási rendet és menetidőt alakítottunk ki.

 

Távolsági járatok

1057 Budapest – Mezőkövesd – Mezőcsát – Tiszaújváros autóbuszvonalon

A munkanapokon 15.20-kor és a hetek első munkanapját megelőző napon 19:35-kor Budapestről Tiszaújvárosba, valamint a visszairányban munkanapokon 6.00-kor és a hetek első munkanapját megelőző napon 15:35-kor közlekedő autóbuszok a továbbiakban meghosszabbított útvonalon, Budapest és Polgár között járnak.

1059 Budapest–Polgár–Tiszavasvári–Nyíregyháza

Budapest és Nyíregyháza közötti autóbuszközlekedés megszűnik. Kérjük, használják a jövőben a vasúti közlekedést. Köszönjük, hogy idáig velünk utaztak!

1205 Budapest – Székesfehérvár – Várpalota – Veszprém autóbuszvonalon

A hetek utolsó munkanapján 14:45-kor Budapestről Székesfehérvárig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást az azonos időpontban induló Budapest – Sümeg járat biztosítja.

A hetek utolsó munkanapján 12:30-kor Székesfehérvárról Budapestre közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást a 12:10-kor induló járat biztosítja.

A tanév tartama alatt a hetek utolsó munkanapján 15:55-kor Székesfehérvárról Veszprémbe közlekedő járat megszűnik, az eljutási lehetőség 15:45-kor és 16:10-kor biztosított lesz.

1206 Budapest – Veszprém – Zirc autóbuszvonalon

A vonalon közlekedő járatok menetrendje módosul. MENETREND

1251 Budapest – Bakonycsernye – Zirc – Bakonybél – Pápa autóbuszvonalon

A vonalon közlekedő járatok menetrendje módosul. MENETREND

1462 Szolnok – Dunaföldvár – Veszprém autóbuszvonalon

A Veszprém és Szolnok közötti járatok a továbbiakban nem közlekednek.
A 7:00-kor Veszprémből Szolnokra és a vissza irányban 13:20-kor közlekedő járatok megszűnnek. Veszprémből Solt – Kecskemét irányába az eljutási lehetőség az új, Veszprémből minden nap 7:30-kor induló Veszprém – Székesfehérvár – Dunaújváros – Solt – Kecskemét viszonylatú járattal biztosított lesz. A járat Kecskemétről Veszprém irányába munkaszüneti napok kivételével naponta (általában hétfőtől szombatig) 13:25-kor, munkaszüneti napokon (általában vasárnap) 15:00-kor indul.

Veszprémből Enying – Simontornya – Cece felé az eljutási lehetőség a továbbiakban a Veszprémből 7:50-kor induló Veszprém – Szekszárd – Baja viszonylatú járattal lesz biztosított.

A Veszprém – Kecskemét – Szolnok viszonylatú járat helyett Kecskemét és Solt között az eljutási lehetőségek a továbbiakban is biztosítottak maradnak.

Indulási idő

Kiinduló állomás

Célállomás

14:40

Kecskemét

Solt

10:00

Solt

Kecskemét

1510 Szeged – Solt – Dunaföldvár / M8 – Dunaújváros – Székesfehérvár – Veszprém – Pápa / Bükfürdő elnevezése
1510 Szeged – Solt – Dunaföldvár / M8 – Dunaújváros – Székesfehérvár – Veszprém – Pápa-ra módosul és az
1511 Szeged – Solt – Székesfehérvár – Veszprém – Pápa – Sopron autóbuszvonal megszűnik

A 8:50-kor Bükfürdőről Szegedre és 9:20-kor visszairányban közlekedő autóbuszok Veszprém és Szeged között járnak, továbbá Bordány, Autóbusz-váróterem; Zsana, bejárati út és Pirtó, Községháza megállóhelyeken egyéb korlátozás szerint állnak meg.

Az 5:25-kor Szegedről Sopronba és 14:00-kor visszairányban közlekedő autóbuszok a továbbiakban csak Veszprém és Szeged között járnak.

Kivonatos menetrend:

5:25 9:20 13:20 Szeged  11:40 17:40 21:40
10:00 14:00 18:00 Veszprém 6:45 12:55 16:55

Bükfürdőről Veszprém – Székesfehérvár irányába az eljutást Sárvárig autóbusszal, onnan pedig vonattal javasoljuk. Az új, kétóránként közlekedő Kőszeg – Bükfürdő – Sárvár viszonylatú autóbuszok Sárváron vasúti csatlakozást biztosítanak a Veszprém – Székesfehérvár – Budapest irányába közlekedő vonatokhoz.

1529 Kecskemét – Székesfehérvár – Veszprém – Balatonfüred autóbuszvonalon

Új járat indul 7:30-kor Veszprém, Autóbusz-állomásról Székesfehérvár – Dunaújváros – Solt érintésével Kecskemét, Autóbusz-állomásig.

Új járat indul munkanapokon és szabadnapokon 13:25-kor Kecskemét, Autóbusz-állomásról Solt – Dunaújváros – Székesfehérvár érintésével Veszprém, Autóbusz-állomásig.

Új járat indul munkaszüneti napokon 15:00-kor Kecskemét, Autóbusz-állomásról Solt – Dunaújváros – Székesfehérvár érintésével Veszprém, Autóbusz-állomásig.

1629 Lenti – Zalaegerszeg – Hévíz – Tihany – Balatonfüred – Veszprém autóbuszvonalon

A munkanapokon és munkaszüneti napokon 14:30-kor Veszprémből Lentibe közlekedő autóbusz 15:04-kor érinti a Balatonfüred, Hajóállomás megállóhelyet.

A szabadnapokon 14:30-kor Veszprémből Lentibe közlekedő autóbusz 15:04-kor érinti a Balatonfüred, Hajóállomás megállóhelyet.

1709 Győr – Balatonfüred – Tapolca autóbuszvonal megszűnik, ezzel egyidejűleg az autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 5:30-kor Tapolcáról Győrbe közlekedő autóbusz rövidített útvonalon csak Veszprém, Autóbusz-állomásig jár.

A munkanapokon és szabadnapokon 10:55-kor Győrből Tapolcára közlekedő autóbusz rövidített útvonalon csak Veszprém, Autóbusz-állomástól közlekedik.

1722 Sopron – Pápa – Veszprém – Balatonfüred autóbuszvonalon

A 6:55-kor Balatonfüredről Sopronba közlekedő autóbusz nem érinti Beled települést, helyette Csorna és Kapuvár érintésével közlekedik.

A 14:50-kor Sopronból Balatonfüredig közlekedő autóbusz 20 perccel korábban, 14:30-kor indul. A járat nem érinti Beled települést, helyette Csorna és Kapuvár érintésével közlekedik.

1726 Sopron – Kőszeg – Zalaegerszeg – Nagykanizsa autóbuszvonalon

A munkaszüneti napokon 17:05-kor Nagykanizsáról Sopronba közlekedő autóbusz Hahót (Fakospuszta), Felső megállóhely helyett Hahót, Barátipuszta megállóhelyen áll meg (17:44-kor).

1730 Veszprém – Kisbér – Komárom autóbuszvonalon

A vonalon közlekedő járatok menetrendje módosul. MENETREND

1808 Székesfehérvár – Veszprém – Zalaegerszeg autóbuszvonalon

Az 5:40-kor Zalaegerszegről Székesfehérvárra közlekedő autóbusz 5:52-kor megáll Kisbucsa, Bejárati út (76-os út) megállóhelyen.

A 14:00-kor Zalaegerszegről Székesfehérvárig közlekedő autóbusz megáll a Balatonszepezd, Fürdő; Balatonakali, Óvoda; Balatonudvari, Fövenyes bejárati út; Balatonfüred, Hajógyár és Balatonfüred, Kemping megállóhelyeken.

1809 Székesfehérvár – Bakonycsernye – Dudar – Zirc autóbuszvonalon

A 12:40-kor Zircről Székesfehérvárig közlekedő autóbusz munkanapokon érinti Dudar, Bánya megállóhelyet. A járat menetrendje szabad- és munkaszüneti napokon változatlan.

1822 Dunaújváros – Székesfehérvár – Mór – Győr – Sopron autóbuszvonalon

A tanév tartama alatt a hetek utolsó munkanapján 14:00-kor Győrből Székesfehérvárra közlekedő járat megszűnik, az eljutási lehetőség az azonos időpontban induló Győr – Székesfehérvár – Dunaújváros – Solt – Kiskunhalas – Szeged viszonylatú járattal biztosított marad.

1823 Dunaújváros – Székesfehérvár – Veszprém autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 7:30-kor Veszprémből Dunaújvárosig közlekedő autóbusz az 1529-es vonalon Solt érintésével Kecskemétig meghosszabbítva közlekedik. Vissza irányban a Dunaújvárosból 10:30-kor közlekedő járat megszűnik, de Dunaújvárostól Székesfehérvárig az eljutási lehetőség változatlan indulási időponttal biztosított marad.

1826 Győr – Kisbér – Székesfehérvár – Perkáta – Dunaújváros autóbuszvonalon

A 6:20-kor Dunaújvárostól Győrbe közlekedő autóbusz megáll a Seregélyes szőlőhegy, Dunaújvárosi elágazás; Seregélyes szőlőhegy, Iskola; Székesfehérvár, Tejüzem és Székesfehérvár, Gáz utca megállóhelyeken.

 

 

Bács-Kiskun megye

5219 Kecskemét – Soltvadkert – Kecel – Baja autóbuszvonalon

Új járat indul tanév tartama alatt munkanapokon 10:45-kor Kiskőrösről Soltvadkertre.

5227 Kecskemét – Solt – Dunaújváros – Székesfehérvár/Kalocsa autóbuszvonalon

A 7:25-kor Kecskemétről Soltra közlekedő járat megszűnik, az eljutási lehetőség a Kecskemétről 7:45-kor induló Kecskemét – Solt – Dunaújváros – Székesfehérvár – Veszprém – Balatonfüred viszonylatú járattal biztosított marad.

Új járat indul munkanapot megelőző munkaszüneti napokon 17:30-kor Kecskemétről Dunaújvárosba.

A 9:30-kor Soltról Kecskemétre közlekedő járat megszűnik, az eljutási lehetőség 30 perccel később, a Soltról 10:00-kor induló Veszprém – Kecskemét viszonylatú járattal biztosított marad.

A 18:20-kor Székesfehérvárról Kecskemétre közlekedő járat rövidített útvonalon, Dunaújváros, Autóbusz-állomástól közlekedik.

5239 Kecskemét – Csengőd – Fülöpszállás – Kunszentmiklós autóbuszvonalon 

A tanítási napokon 7:05-kor Kunszentmiklósról Kecskemétre közlekedő járat Szabadszállásról 15 perccel később, 7:42-kor indul.

5349 Kiskőrös – Kecel – Kalocsa autóbuszvonalon

Új járat indul tanév tartama alatt munkanapokon 9:35-kor Kalocsáról Kiskőrösre.

5359 Kecskemét – Kalocsa – Szekszárd autóbuszvonalon

A továbbiakban tanév tartama alatt munkanapokon 7:55-kor Szekszárdról Kecskemétre az eljutás kalocsai átszállással biztosított.

 

Fejér megye

Megállóhely-átnevezés:

A Felcsút, Terményraktár megállóhely elnevezése megváltozik.
Az új elnevezés: Felcsút, Pancho Aréna

8010 Székesfehérvár – Pátka – Lovasberény autóbuszvonalon

A munkanapokon 4:55-kor Székesfehérvárról Lovasberény, Verebi elágazásig közlekedő járat megszűnik, az eljutást a továbbiakban a 4:55-kor Kápolnásnyék irányába közlekedő járat biztosítja.

A munkanapokon 5:25-kor Lovasberény, Verebi elágazástól Székesfehérvárig közlekedő járat megszűnik, az eljutást a továbbiakban az 5:10-kor Lovasberény, Verebi elágazástól induló járat biztosítja.

8011 Székesfehérvár – Lovasberény – Alcsútdoboz – Bicske autóbuszvonalon

A munkanapokon 5:20-kor Székesfehérvár, Vasútállámástól Lovasberény, Verebi elágazásig közlekedő autóbusz 5 perccel később, 5:25-kor indul. A járat Székesfehérvár, Autóbusz-állomásról változatlan időpontban, 5:30-kor indul tovább.

A munkanapokon 4:00-kor Bicske, Műszaki áruháztól Székesfehérvárra közlekedő autóbusz 10 perccel később, 4:10-kor indul.

A munkanapokon 4:50-kor Vértesacsa, Vendel térről Székesfehérvárra közlekedő autóbusz 5 perccel később, 4:55-kor indul. A járat betér Lovasberény, Verebi elágazás megállóhelyhez.

8032 Székesfehérvár – Seregélyes – Szabadegyháza autóbuszvonalon

A tanítási napokon 6:25-kor Székesfehérvárról Seregélyes szőlőhegy, dunaújvárosi elágazásig közlekedő, illetve vissza irányban 7:00-kor induló járatok megszűnnek.
Az eljutást Seregélyes szőlőhegyről 7:02-kor induló járat biztosítja.

8033 Székesfehérvár – Seregélyes – Perkáta – Dunaújváros autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 9:10-kor Dunaújvárostól Székesfehérvárig közlekedő autóbusz 80 perccel később, 10:30-kor indul, 9 óra után Dunaújváros és Székesfehérvár között az eljutást a Dunaújvárosból 9:30-kor induló Kecskemét – Dunaújváros – Székesfehérvár – Veszprém – Balatonfüred viszonylatú járat biztosítja

8048 Székesfehérvár – Sárszentágota – Sárbogárd – Vajta – Pálfa autóbuszvonalon

A 19:30-kor Székesfehérvárról Vajta, Szabadság térig közlekedő autóbusz munkaszüneti napokon Székesfehérvár, Horváth István utca és Sárszentágota, Bejárati út megállóhelyek között csak felszálló utasok részére áll meg. A járat menetrendje munkanapokon és szabadnapokon változatlan.

8060 Székesfehérvár – Szabadbattyán – Polgárdi autóbuszvonalon

Új járati indul munkanapokon 21:40-kor Székesfehérvár, Autóbusz-állomásról Kőszárhegy, Községházáig, illetve vissza irányban 22:10-kor.

8065 Székesfehérvár – Lepsény – Enying autóbuszvonalon

Új járat indul munkanapokon 21:25-kor Enying, Vasútállomás bejárati úttól Szabadbattyán, Szabadság térig, illetve vissza irányban 22:05-kor.

8090 Székesfehérvár – Sárkeresztes autóbuszvonalon

A tanév tartama alatt munkanapokon 13:30-kor Székesfehérvár, Autóbusz-állomástól Sárkeresztes, Művelődési házig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást munkanapokon és tanítási napokon 13:35-kor induló járatok biztosítják.

A tanítási napokon 15:30-kor Székesfehérvár, Autóbusz-állomástól Sárkeresztes, Művelődési házig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást munkanapokon 15:35-kor induló járat biztosítja.

A tanév tartama alatt munkanapokon 14:05-kor Sárkeresztes, Művelődési háztól Székesfehérvárig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást tanítási napokon 14:07-kor és 14:09-kor induló járatok biztosítják.

A tanítási napokon 15:50-kor Sárkeresztes, Művelődési háztól Székesfehérvárig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást munkanapokon 15:42-kor induló járat biztosítja.

8128 Bicske – Csabdi – Vasztély autóbuszvonalon

A 6:05-kor Bicske, Vasútállomástól Csabdi, Béke utcáig közlekedő autóbusz munkanapokon 5 perccel korábban, 6:00-kor indul és meghosszabbított útvonalon Csabdi, Vasztély megállóhelyig jár. A járat menetrendje szabad- és munkaszüneti napokon változatlan.

A 6:30-kor Csabdi, Béke utcától Bicske, Vasútállomásig közlekedő autóbusz munkanapokon meghosszabbított útvonalon Csabdi, Vasztély megállóhelytől jár (6:20-kor). A járat menetrendje szabad- és munkaszüneti napokon változatlan.

8202 Dunaújváros – Dunavecse – Solt – Dunaföldvár – Dunavecse – Dunaújváros autóbuszvonalon

A szabad- és munkaszüneti napokon Dunaegyháza, Autóbusz-váróteremtől Dunaújvárosig közlekedő autóbusz 10 perccel később, 16:50-kor indul.

8220 Dunaújváros – Nagyvenyim – Mezőfalva – Nagysismánd autóbuszvonalon:

A munkanapokon 9:00-kor Dunaújvárostól Nagyvenyim, Iskoláig közlekedő autóbusz 10 perccel korábban, 8:50-kor indul és meghosszabbított útvonalon Nagyvenyim, Ipartelep megállóhelyig jár.

A tanítási napokon 16:10-kor Dunaújvárostól Nagyvenyim, Iskoláig közlekedő autóbusz meghosszabbított útvonalon Nagyvenyim, Ipartelep megállóhelyig jár.

A munkanapokon 9:17-kor Nagyvenyim, Iskolától Dunaújvárosig közlekedő autóbusz meghosszabbított útvonalon Nagyvenyim, Ipartelep megállóhelytől jár (9:14-kor).

A tanítási napokon 16:30-kor Nagyvenyim, Iskolától Dunaújvárosig közlekedő autóbusz meghosszabbított útvonalon Nagyvenyim, Ipartelep megállóhelytől jár (16:35-kor).

8274 Sárbogárd – Pusztaegres – Dég – Szabadhidvég – Siófok autóbuszvonalon:

A munkanapokon 15:05-kor Siófokról Dég, Béke térig közlekedő autóbusz tanítási szünetben munkanapokon megáll a Nagyberény, Alsó és Felső megállóhelyeken.

 

Győr-Moson-Sopron megye

7005 Győr – Nagybajcs – Vének autóbuszvonalon

A tanítási napokon 15:05-kor Győrből Vénekre közlekedő autóbusz 15:23-kor megáll a Kisbajcs, Községháza megállóhelyen.

7014 Győr – Győrújbarát-hegy – Pápateszér,
7034 Győr – Győrújbarát-hegy, gyermektábor,
7039 Győr, AUDI GYÁR – Győrújbarát-hegy / Kajárpéc autóbuszvonalakon

A vonalakon közlekedő egyes járatok megállnak a Győr, DECATHLON áruház elnevezésű megállóhelyen.

7040 Győr – Tényő – Sokorópátka – Gic – Pápateszér autóbuszvonalon

A munkanapokon és munkaszüneti napokon 18:55-kor Sokorópátkáról Győrbe közlekedő autóbusz 15 perccel korábban, 18:40-kor indul.

7059 Győr – Bágyogszovát – Kisbabot autóbuszvonalon

A munkanapokon 12:21-kor Kisbabot, Postától Győrbe közlekedő autóbusz Győr belterületén egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint. A járat a Győr, Budai út, Árkád üzletház, Győr, Budai út, szeszgyár és Győr, Mártírok útja megállóhelyeket nem érinti.

7061 Győr – Csorna – Szil – Beled autóbuszvonalon

A vonalon közlekedő járatok nem érintik a Beled, Bejárati út elnevezésű megállóhelyet. MENETREND

7069 Győr, AUDI GYÁR – Csorna – Kapuvár autóbuszvonalon

A munkanapokon 18:20-kor Győr, AUDI gyár, központi parkolótól Csornára közlekedő autóbusz Győr, Eötvös park és Győr, 1-es út, Csipkegyári út megállóhelyeket nem érinti.

7070 Győr – Enese – Kóny – Csorna autóbuszvonalon

Az AUDI gyár munkarendje szerint 18:25-kor Győrből Csornára közlekedő autóbusz 18:30-kor megáll a Győr, 1-es út, Csipkegyári út megállóhelyen.

7071 Győr – Csorna – Kapuvár – Sopron autóbuszvonalon

A munkanapokon 14:30-kor Sopronból Kapuvárra közlekedő autóbusz tanítási napokon megszűnik. A járat menetrendje tanítási szünetben munkanapokon változatlan.
Az eljutást munkanapokon 14:40-kor induló járat, valamint a 14:30-kor induló Sopron-Kapuvár-Csorna-Pápa-Veszprém-Balatonfüred viszonylatú járat biztosítja.

A tanítási napokon 15:30-kor Kapuvárról Sopronig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást munkanapokon 15:32-kor induló járat biztosítja.

7138 Csorna – Szil – Beled / Vág autóbuszvonalon

A vonalon közlekedő járatok nem érintik a Beled, Bejárati út elnevezésű megállóhelyet. MENETREND

7193 Kapuvár – Fertőd – Fertőszentmiklós – Petőháza – Cirák autóbuszvonalon

A munkanapokon 14:25-kor Kapuvárról Cirákra közlekedő autóbusz 15:22-kor megáll a Csapod, Faluház megállóhelyen.

A munkanapokon 5:40-kor Cirákról Fertőszentmiklósra közlekedő autóbusz 6:13-kor megáll a Csapod, Faluház megállóhelyen.

7219 [Sopron–] Ebergőc – Röjtökmuzsaj – Répceszemere – Cirák autóbuszvonalon

A tanév tartama alatt munkanapokon 4:40-kor Cirákról Sopronba közlekedő autóbusz 5:13-kor megáll a Csapod, Faluház megállóhelyen.

A szabadnapokon 4:40-kor Cirákról Sopronba közlekedő autóbusz 5:13-kor megáll a Csapod, Faluház megállóhelyen.

A munkaszüneti napokon 6:20-kor Sopronból Cirákig közlekedő autóbusz 7:20-kor megáll a Csapod, Faluház megállóhelyen.

7220 Sopron – Röjtökmuzsaj / Fertőszentmiklós – Répcelak autóbuszvonalon

A munkanapokon 17:32-kor Répceszemerétől Fertőszentmiklósra közlekedő autóbusz 17:57-kor megáll a Csapod, Faluház megállóhelyen.

7220 Sopron – Röjtökmuzsaj / Fertőszentmiklós – Répcelak és
7224 Sopron – Csapod – Cirák – Beled autóbuszvonalon

A tanév tartama alatt munkanapokon 14:30-kor Sopronból Pusztacsaládra közlekedő autóbusz meghosszabbított útvonalon Beled, Áruház megállóhelyig közlekedik és 20 perccel később, 14:50-kor indul.

7256 Mosonmagyaróvár – Lipót – Hédervár autóbuszvonalon

A tanítási napokon 6:30-kor Mosonmagyaróvárról Püskibe közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást a 6:35-kor induló járat biztosítja.

A tanítási napokon 6:50-kor Püskiből Mosonmagyaróvárra közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást munkanapokon a Püski, Községháza megállóhelytől 6:53-kor induló járat biztosítja.

7273 Mosonmagyaróvár – Máriakálnok – Darnózseli – Ásványráró autóbuszvonalon

Az október és április között tanítási napokon 14:15-kor Mosonmagyaróvárról Máriakálnokig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást a munkanapokon 14:33-kor Darnózselibe közlekedő járat biztosítja.

Az október és április között tanítási napokon 14:28-kor Máriakálnokról Mosonmagyaróvárra közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást a munkanapokon Máriakálnokot 14:55-kor érintő járattal biztosított.

7275 Mosonmagyaróvár – Kimle – Novákpuszta autóbuszvonalon

A munkanapokon 13:35-kor Mosonmagyaróvár, Vasútállomástól a Lematex megállóhelyig és vissza irányban 14:05-kor közlekedő járatok megszűnnek.

7292 Mosonmagyaróvár – Hegyeshalom – Csemezpuszta autóbuszvonalon

Az október és április között tanítási napokon 14:15-kor Mosonmagyaróvárról Levélig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást munkanapokon 14:21-kor induló járat biztosítja.

Az október és április között tanítási napokon 14:25-kor Levéltől Mosonmagyaróvárig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást munkanapokon 14:24-kor induló járat biztosítja.

A tanítási napokon 14:40-kor Mosonmagyaróvárról Hegyeshalomig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást tanítási napokon 14:57-kor induló járat biztosítja.

A tanítási napokon 15:00-kor Hegyeshalomról Mosonmagyaróvárig közlekedő járat megszűnik.
Az eljutást munkanapokon 14:50-kor induló járat biztosítja.

 

Komárom-Esztergom megye

8587 Oroszlány – Kecskéd / Majk – Környe – Tata autóbuszvonalon

A munkanapokon 7:03-kor Környe, Vasútállomás bejárati úttól Tatára közlekedő autóbusz 5 perccel később, 7:08-kor indul.

 

Somogy megye

5900 Kaposvár – Somogygeszti – Ecseny autóbuszvonalon

A munkanapokon 5:10-kor Kaposvár, Autóbusz-állomásról Ecsenyig közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 5:05-kor indul.

A munkanapokon 6:05-kor Ecseny, Autóbusz-váróteremtől Kaposvárra közlekedő autóbusz 5 perccel korábban 6:00-kor indul.

5905 [Kaposvár –] Mernye – Fonyód – Balatonmáriafürdő autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon és nyári tanszünetben munkaszüneti napokon 6:17-kor Gamás, Községházától Fonyódra közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 6:12-kor indul és menetideje kis mértékben változik.

A tanév tartama alatt munkaszüneti napokon 6:24-kor Gamás, Községházától Fonyódra közlekedő autóbusz 12 perccel korábban, 6:12-kor indul és menetideje kis mértékben változik.

5972 Kaposvár – Böhönye – Iharosberény – Nagykanizsa autóbuszvonalon

A szabadnapokon 12:05-kor Nagykanizsáról Kaposvárra közlekedő autóbusz 5 perccel később, 12:10-kor indul.

6071 Tab – Andocs – Karád – Balatonboglár – Fonyód autóbuszvonalon

Az augusztus és június között munkanapokon 6:15-kor és július és augusztus között 6:21-kor Karád, Temetőtől Fonyódra közlekedő járatok a továbbiakban egy járatként, minden munkanap közlekednek (6:15-kor).

A július és augusztus között munkanapokon 20:15-kor Balatonlelle, Vasút megállóhelytől Karádra közlekedő autóbusz 45 perccel korábban és meghosszabbított útvonalon Fonyód, Vasútállomás megállóhelytől jár (19:30-kor). A járat nem érinti Somogytúr, Andocsi útelágazás; Somogytúr, Felső; Somogytúr, Községháza és Somogybabod, Tardpuszta megállóhelyeket.

6170 Marcali – Pusztakovácsi – Kürtöspuszta autóbuszvonalon

A munkanapokon 4:40-kor Pusztakovácsi, Kürtöspusztáról Marcaliba közlekedő autóbusz 2 perccel korábban, 4:38-kor indul. A járat érinti Nikla, Posta és Nikla, Templom megállóhelyeket.

6175 Marcali – Táska – Lengyeltóti – Balatonboglár autóbuszvonalon

A munkanapokon 4:33-kor Lengyeltóti, Városházától Nikla, Táskai elágazásig közlekedő autóbusz rövidített útvonalon csak Nikla, Posta megállóhelyig jár.

A szeptember és május között munkanapokon 5:02-kor Nikla, Táskai elágazótól Lengyeltótiba közlekedő autóbusz rövidített útvonalon Nikla, Posta megállóhelytől közlekedik (5:05-kor).

A június és augusztus között munkanapokon 5:17-kor Nikla, Táskai elágazótól Lengyeltótiba közlekedő autóbusz rövidített útvonalon Nikla, Posta megállóhelytől közlekedik (5:20-kor).

6193 Szőkedencs – Szegerdő – Balatonszentgyörgy autóbuszvonalon

A szabadnapokon és tanítási szünetben munkanapokon 8:25-kor Szegerdő, Községházától Sávolyig közlekedő autóbusz szabadnapokon 30 perccel később, 8:55-kor indul. A járat menetrendje tanítási szünetben munkanapokon változatlan.

A tanítási napokon 8:10-kor Balatonszentgyörgy, Vasútállomásról Sávolyig közlekedő autóbusz 10 perccel később, 8:20-kor indul.

6195 Fonyód – Ordacsehi – Balatonlelle autóbuszvonalon

A július és augusztus között munkanapokon 19:20-kor Fonyód, Vasútállomástól Balatonlellére közlekedő járat megszűnik.

7324 Veszprém – Balatonkense – Siófok – Ságvár autóbuszvonalon

A hetek utolsó előtti tanítási napján 16:30-kor Siófokról Veszprémbe közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 16:25-kor indul.

A hetek utolsó előtti tanítási napján 17:35-kor Veszprémből Siófokra közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 17:30-kor indul.

 

Tolna megye

5359 Kecskemét – Kalocsa – Szekszárd autóbuszvonalon

A továbbiakban tanítási napokon 7:55-kor Szekszárdról Kecskemétre az eljutás kalocsai átszállással biztosított.

 

Vas megye

6605 Szombathely – Lukácsháza – Kőszeg autóbuszvonalon

A munkanapokon 6:00-kor Kőszegről Szombathelyre közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 5:55-kor indul.

6616 Szombathely – Csepreg – Bükfürdő autóbuszvonalon

A 8:00-kor Szombathelyről Bükfürdőig és vissza irányban 18:05-kor közlekedő jártok megszűnnek.

6700 Kőszeg – Horvátzsidány autóbuszvonalon

A tanítási napokon 7:05-kor Kőszeg, Vasútállomástól Olmódig közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 7:00-kor indul.

A tanítási napokon 7:17-kor Olmód, Faluvégtől Kőszegre közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 7:12-kor indul.

A szabadnapokon 7:19-kor Olmód, Faluvégtől Kőszegre közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 7:14-kor indul.

6702 Kőszeg – Peresznye – Zsira – Csepreg – Bükfürdő autóbuszvonalon

A munkaszüneti napokon 7:01-kor Zsira, Fő utca 52. megállóhelytől Kőszegre közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 6:56-kor indul.

6708 [Bozsok–] Kőszeg – Csepreg – Bükfürdő és
6745 Sárvár – Bükfürdő autóbuszvonalon, melynek elnevezése 6745 Sárvár – Bükfürdő – Kőszeg
-re módosul, új ütemes menetrend kerül bevezetésre Sárvárról Bükfürdőn át meghosszabbított útvonalon Kőszeg, Autóbusz-állomásig. Az autóbuszjáratok Sárvár, vasútállomáson csatlakoznak a 20-as vasútvonalon közlekedő vonatokhoz. MENETREND 6708; MENETREND 6745

6742 Sárvár – Hegyfalu – Répceszentgyörgy – Bük autóbuszvonalon

A tanítási napokon 14:32-kor Bő, Községközponttól Sárvárra közlekedő autóbusz 22 perccel később, 14:54-kor indul.

Új járat indul tanítási szünetben munkanapokon 14:40-kor Sárvár, Autóbusz-állomásról Hegyfalu, Autóbusz-váróteremig és vissza irányban 15:05-kor.

 

Veszprém megye

7311 Veszprém – Hajmáskér – Várpalota autóbuszvonalon

A munkanapokon 4:50-kor Hajmáskér, Diófa utcától Veszprémbe közlekedő járat megszűnik.
Az eljutás munkanapokon 4:45-kor és 4:51-kor induló járatokkal biztosított.

A munkanapokon 7:20-kor Veszprémből Hajmáskérig közlekedő autóbusz 20 perccel később, 7:40-kor indul.

7320 Veszprém – Balatonfűzfő autóbuszvonalon

A vonalon Veszprém és Fűzfőgyártelep között közlekedő egyes járatok megszűnnek. MENETREND

7324 Veszprém – Balatonkenese – Siófok – Ságvár autóbuszvonalon

A hetek utolsó előtti tanítási napján 16:30-kor Siófokról Veszprémbe közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 16:25-kor indul.

A hetek utolsó előtti tanítási napján 17:35-kor Veszprémből Siófokra közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 17:30-kor indul.

7335 Veszprém – Balatonalmádi – Balatonalmádi, Káptalanfüred autóbuszvonalon

A munkanapokon 15:25-kor Veszprémből Káptalanfüredig közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 15:20-kor indul.

7350 Veszprém – Csopak – Balatonfüred autóbuszvonalon

A vonalon közlekedő járatok menetrendje módosul. MENETREND

7352 Veszprém – Csopak – Balatonfüred autóbuszvonalon

A munkanapokon 14:20-kor Balatonfüredről Veszprémbe közlekedő járat megszűnik.

7353 Veszprém – Csopak – Balatonfüred autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 16:55-kor Veszprémből Balatonfüredre közlekedő autóbusz csak munkanapokon jár.

7357 Veszprém – Balatonfüred – Badacsonytomaj – Tapolca autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 17:00-kor Veszprémből Tapolcára közlekedő autóbusz 17:27-kor érinti Csopak, Vasút megállóhelyet.

7361 Veszprém – Nemesvámos – Veszprémfajsz autóbuszvonalon

A munkanapokon 12:25-kor Veszprémből Veszprémfajsz, Fordulóig közlekedő autóbusz munkanapokon és munkaszüneti napokon is jár.

A munkaszüneti napokon 22:00-kor Veszprémből Veszprémfajsz, Fordulóig közlekedő járat megszűnik.

7366 Veszprém – Nagyvázsony – Monostorapáti autóbuszvonalon

A szabad- és munkaszüneti napokon 22:40-kor Veszprémből Nagyvázsonyig közlekedő autóbusz 23:00-kor érinti Veszprémfajsz, Forduló megállóhelyet.

7671 Balatonfüred – Balatonakali – Dörgicse vasútállomás – Révfülöp – Kővágóörs autóbuszvonalon

A munkanapokon 14:50-kor Balatonfüredről Révfülöp, Vasútállomásig és vissza irányban 15:35-kor közlekedő járatok megszűnnek. Az eljutási lehetőség Révfülöp irányába a 10 perccel később közlekedő Veszprém-Balatonfüred-Révfülöp-Keszthely-Zalaegerszeg-Lenti viszonylatú járattal, Balatonfüred irányába pedig a módosuló Zalaegerszeg-Keszthely-Révfülöp-Balatonfüred-Veszprém-Székesfehérvár viszonylatú járattal biztosított marad.

7744 Zánka – Révfülöp – Kővágóörs – Balatonhenye autóbuszvonalon

A munkaszüneti napokon 9:35-kor Révfülöpről Balatonhenyére közlekedő autóbusz 100 perccel korábban, 7:55-kor indul. A járat Révfülöpön átszállást biztosít a 7:31-kor Budapestről érkező 9720 számú vonatról, és az 5:40-kor Zalaegerszegről, 5:20-kor Székesfehérvárról induló járatokról.

7810 Ajka – Karakószörcsök – Iszkáz – Somlószőlős autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 18:30-kor Ajkáról Somlószőlősre közlekedő autóbusz módosított útvonalon Karakószörcsök, Kerta, Iszkáz, Vid és Kisszőlős települések érintése nélkül közlekedik.

7836 Ajka – Halimba – Tapolca – Badacsonytomaj / Hévíz autóbuszvonalon

A hetek utolsó tanítási napján 14:00-kor Tapolcáról Ajkára közlekedő járat megszűnik.

7841 Sümeg – Nagytárkány – Csabrendek – Sümeg autóbuszvonalon

A tanítási napokon 15:15-kor Sümegről Nagytárkányig közlekedő autóbusz Nyírespuszta érintésével Sümegig meghosszabbítva közlekedik.

A tanítási napokon 15:35-kor Nagytárkányról Sümegre közlekedő járat megszűnik.

7842 Ajka – Devecser – Sümeg autóbuszvonalon

A szabadnapokon 9:45-kor Ajkáról Sümegre közlekedő autóbusz Pusztamiske érintésével közlekedik.

7918 Pápa – Csót – Bakonytamási – Veszprémvarsány autóbuszvonalon

A 12:26-kor Gic, Vajgyártól Pápára közlekedő autóbusz 6 perccel korábban, 12:20-kor indul. A járat betér Bakonyság településre.

A munkanapokon 14:35-kor Pápáról Gic, Vajgyárig közlekedő autóbusz betér Bakonyság településre.

A munkanapokon és szabadnapokon 4:35-kor Gic, Vajgyártól Pápára közlekedő autóbusz 10 perccel korábban, 4:25-kor indul. A járat betér Bakonyság településre.

7922 Pápa – Ugod – Bakonybél – Zirc autóbuszvonalon

A hetek első tanítási napját megelőző munkaszüneti napon 15:30-kor Pápáról Zircig közlekedő autóbusz menetrendje Bakonybél és Zirc között kis mértékben módosul.

A munkanapokon és szabadnapokon 5:50-kor Zircről Pápáig közlekedő autóbusz menetrendje Zirc és Bakonybél között kis mértékben módosul.

A hetek első tanítási napját megelőző munkaszüneti napon 17:22-kor Zircről Pápáig közlekedő autóbusz menetrendje Zirc és Bakonybél között kis mértékben módosul.

7992 Bakonyság – Bakonytamási autóbuszvonalon

A szabadnapokon 5:25-kor Bakonyszentiván, Templomtól Bakonyság, Autóbusz-váróteremig közlekedő járat megszűnik.

A munkanapokon és szabadnapokon 4:40-kor Bakonyság, Autóbusz-váróteremtől Bakonyszentiván, Elágazásig közlekedő járat megszűnik.

Az eljutást 7918 Pápa – Csót – Bakonytamási – Veszprémvarsány autóbuszvonalon közlekedő járatok biztosítják.

 

Zala megye

5972 Kaposvár – Böhönye – Iharosberény – Nagykanizsa autóbuszvonalon

A szabadnapokon 12:05-kor Nagykanizsáról Kaposvárra közlekedő autóbusz 5 perccel később, 12:10-kor indul.

6210 Zalaegerszeg – Pókaszepetk autóbuszvonalon

A munkanapokon 16:05-kor Nagytilaj, Autóbusz-fordulótól Zalaegerszegre közlekedő autóbusz csak leszálló utasok részére érinti Zalaegerszeg (Pózva), Autóbusz-forduló és Zalaegerszeg (Pózva), Külsőkórház bejárati út megállóhelyeket.
Az eljutást munkanapokon a Zalaegerszeg (Pózva), Autóbusz-fordulótól 16:24-kor induló járat biztosítja.

A tanítási napokon 7:11-kor Pókaszepetk, Postától Zalaegerszegre közlekedő autóbusz menetrendje kis mértékben változik, így Zalaegerszegre 5 perccel korábban érkezik.

6223 Pacsa – Zalaigrice – Szentpéterúr autóbuszvonalon

A munkaszüneti napokon 15:45-kor Szentpéterúr (Nemesszer), Autóbusz-fordulótól Pacsára közlekedő autóbusz tanítási napokon is jár.

6240 Zalaegerszeg – Bak – Bánokszentgyörgy autóbuszvonalon

A munkanapokon 16:16-kor Bucsuta, Autóbusz-fordulótól Zalaegerszegre közlekedő autóbusz Zalaegerszeg, Déli ipartelep megállóhelytől csak leszálló utasok részére áll meg.
Az eljutást munkanapokon a Zalaegerszeg, Déli iparteleptől 16:50-kor induló járat biztosítja.

6255 Zalaegerszeg – Csonkahegyhát – Becsvölgye – Szilvágy autóbuszvonalon

Új járat indul munkaszüneti napokon 4:00-kor Becsvölgye (Barabásszeg), Autóbusz-fordulótól Becsvölgye, Kislengyelig.

A munkaszüneti napokon 4:05-kor Becsvölgye (Barabásszeg), Autóbusz-fordulótól Zalaegerszegre közlekedő autóbusz rövidített útvonalon Becsvölgye, Kislengyel megállóhelytől indul 4:06-kor.

A szabadnapokon 4:15-kor Becsvölgye (Barabásszeg), Autóbusz-fordulótól Zalaegerszegre közlekedő autóbusz 5 perccel korábban, 4:10-kor indul. A járat 4:16-kor érinti Becsvölgye, Kislengyel megállóhelyet.

6275 Zalaegerszeg – Bagod – Vaspör – Zalaháshágy – Zalacséb – Boncodfölde – Zalaegerszeg autóbuszvonalon

A tanítási napokon 13:15-kor Zalaegerszegről Zalaháshágyra közlekedő autóbusz 13:23-kor megáll a Zalaegerszeg, Hock János utca (Bíbor utca) megállóhelyen.

6395 Keszthely – Hévíz – Zalaszántó – Sümeg autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 19:30-kor Sümegről Keszthelyre közlekedő autóbusz 20:20-kor megáll a Keszthely, Vadaskert csárda megállóhelyen.

6415 Nagykanizsa – Zalakaros – Zalaszabar – Sármellék / Zalaapáti – Hévíz – Keszthely autóbuszvonalon

A munkanapokon és szabadnapokon 18:20-kor Nagykanizsáról Keszthelyre közlekedő autóbusz 19:51-kor megáll a Keszthely, Vadaskert csárda megállóhelyen.

6440 Nagykanizsa – Sormás – Letenye autóbuszvonalon

A munkanapokon 16:45-kor Nagykanizsáról Rigyácra közlekedő autóbusz 10 perccel korábban, 16:35-kor indul.

6454 Nagykanizsa – Letenye – Tornyiszentmiklós / Tormafölde – Lenti autóbuszvonalon

A munkanapokon 22:35-kor Lentiből Dobri, Vegyesboltig közlekedő autóbusz leszálló utasok részére 23:00-kor érinti Lovászi II. autóbusz-forduló megállóhelyet.

A munkanapokon 23:08-kor Dobri, Vegyesboltól Muraszemenyére közlekedő autóbusz 3 perccel később, 23:11-kor indul.

6560 Lenti – Csömödér – Páka – Bázakerettye autóbuszvonalon

A munkanapokon 5:55-kor Lentiből Pákára közlekedő autóbusz 5 perccel később, 6:00-kor indul. A járat Páka, Iskola megállóhelyre változatlan időpontban érkezik.