Navigáció átugrása

Békés és Csongrád-Csanád megye – augusztus 20-ától menetrendi változások

2022. augusztus 7.

2022. augusztus 20-ától (szombattól) Békés és Csongrád-Csanád megyét érintően az alábbi menetrendi változások lépnek életbe: 

5004 Szeged – Hódmezővásárhely – Mindszent – Szentes – Csongrád
5005 Szeged – Hódmezővásárhely
5007 Szeged – Hódmezővásárhely – Mindszent – Szentes – Szarvas
5010 Szeged – Hódmezővásárhely – Szentes – Csongrád

A Szeged és Hódmezővásárhely közötti járati kínálat kis mértékben csökken, azzal, hogy a két település között azonos vagy közel azonos időpontban meghirdetett egyes párhuzamos járatok a továbbiakban nem közlekednek. Utazásukhoz ajánljuk a TraimTrain igénybevételét is Szeged és Hódmezővásárhely között.

A járatok menetrendjében további kis mértékű indulási idő és megállóhelyi változások is előfordulnak a két városon túl eső szakaszokon is.

5008 Szeged – Hódmezővásárhely – Békéssámson – Tótkomlós – Békéscsaba
5165 Hódmezővásárhely – Erzsébet – Békéssámson – Tótkomlós

A tanév tartama alatt 13:30-kor, valamint az iskolai előadási napokon 14:00-kor Hódmezővásárhelyről Békéssámsonra közlekedő járatok 5 perccel korábban, 13:25-kor, valamint 13:55-kor indulnak.

Egyes járatok a továbbiakban csak Békéssámson és Hódmezővásárhely között járnak. A Szeged és Hódmezővásárhely közötti utazásra ajánljuk a megegyező, vagy közel azonos időben induló járatainkat, valamint a TramTrain igénybevételét Szeged és Hódmezővásárhely között.

A TramTrain díjszabásról bővebben itt olvashatnak.