Navigáció átugrása

A 150-es vasútvonal pótlását végző autóbuszok menetrendje módosul szeptember 1-jétől

2022. augusztus 23.

A 150-es számú vasútvonal elővárosi szakaszának autóbuszos pótlása a májusi bevezetés óta eltelt időszak tapasztalatai, illetve utasészrevételei alapján az alábbiak szerint módosul:

  • Dunavarsány és Délegyháza kiskunlacházi átszállási kapcsolatát csúcsidőszakon kívül az új Taksony, Vasútállomás és Kiskunlacháza, Vasútállomás elágazás között közlekedő járatokkal biztosítjuk a jövőben.
  • Budapest és Dunaharaszti között a 680-as és 681-es jelzésű körjáratok megszűnnek. Dunaharaszti elérését a településen áthaladó járatok mellett az M5-ös autópályán át közlekedő 679-es gyorsjáratokkal biztosítjuk.
  • Valamennyi, M5-ös autópályán át közlekedő 600-as vonalszámú járat megáll az autópályafővárosi bevezető szakaszán található Nagysándor József utca megállóhelyen is.
  • Budapest – Délegyháza között iskolai előadási napokon és tanítási szünetes munkanapokon járataink menetrendje kismértékben módosul.

A vasútvonal Kunszentmiklóstól délre eső szakaszán a vonatpótló járatokat, és a velük párhuzamosan közlekedő egyéb járatainkat összevonjuk, ennek érdekében 1115-ös, valamint a 653-as helyett 650-es számon közlekedő járataink a korábbinál több megállóhelyen állnak meg.

A képre kattinrva PDF formátumban letölthető a térkép.