Navigáció átugrása

Szolnok RepTár látogatása Ikarus 66-tal, a Farossal

2023. szeptember 15.

  • Indulás: 09:00 Budapest, Népliget autóbusz-állomás (10-es kocsiállás)
  • Visszaérkezés: kb. 14:30 Budapest, Népliget autóbusz-állomás
  • Útvonal: Budapest – Szolnok – Budapest
  • Az út ára: 8.900 forint, mely nem tartalmazza a belépőjegy árát. Az autóbuszra jegyek elővételben és a helyszínen az autóbusz-vezetőnél – a készlet erejéig – válthatók. 
  • Belépő árak (tájékoztató jellegű): csoportos belépő 15 fő felett: felnőtt 2.400 forint; gyermek/nyugdíjas 1.300 forint
A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A múzeum több mint 4500 m2 fedett kiállítóterével, és mintegy 60.000 m2 alapterületével már mérete okán is figyelemre tarthat számot. A múzeum nem egy repülőgép emlékpark, a nyugdíjazott és restaurált gépek mellett több interaktív eszköz kínál különleges élményt a látogatóknak, emellett tematikus park is, amely a repülés szerelmesein kívül bárkinek remek kikapcsolódást kínál. A kiállított repülő szerkezeteken túl – melyek közül többnek a botkormánya mögé is beülhetünk – megannyi érdekesség várja a látogatókat: hajtóművek, légvédelmi eszközök, különböző relikviák segítenek megismerni a hazai repülés történetét.
 
Ikarus 66
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!