Navigáció átugrása

Jegy- és bérletváltás egyszerűen: MÁV app

Buszjegyet a MÁV-appból? Igen! Frissítsen, és spóroljon!
Utazástervezés, jegyvásárlás már buszra is. 

Tovább bővültek a jegyváltási lehetőségek a MÁV-VOLÁN-csoportnál: a MÁV-START és a Volánbusz értékesítési integrációjának köszönhetően az országos autóbusz-közlekedési társaság járataira szóló menetjegyek társaságunk saját jegyértékesítési hálózata mellett már nemcsak a MÁV-START pénztáraiban és jegykiadó automatáiban, hanem 5 százalékos kedvezménnyel a MÁV mobilapplikációban és a jegy.mav.hu oldalon is megvásárolhatók.

 • Mit kell tenni az új jegyértékesítési mód igénybevételéhez?

  ​Mindenekelőtt a MÁV applikációt telepíteni kell a telefonra, vagy ha ez már megtörtént, akkor frissíteni kell a letöltött verziót. Az app Android- és iOS-rendszerekre, valamint Huawei-készülékekre is letölthető a GooglePlay áruházból, az AppStore-ból és az AppGallery-ből. A folyamatról itt lehet tájékozódni.
   
 • A jegyek átszállással történő utazásra is megválthatók?

  Igen! Akkor is, ha több autóbuszjárattal lehet csak megközelíteni az úti célt. Ebben az esetben is a teljes szakaszra meg lehet vásárolni elővételben az applikációban vagy az interneten a jegyeket. A buszjegyek adott útvonalra és járat(ok)ra szólnak, és a rajtuk szereplő érvényességi időn belül használhatók fel utazásra. Fontos! A MÁV-appban, vagy a jegy.mav.hu oldalon egyelőre csak a helyközi autóbuszjáratokra válthatók jegyek!
   
 • Hogyan lehet érvényesíteni a megvásárolt buszjegyeket?

  Az elővételben vett jegyeket minden esetben be kell olvasni az autóbuszok fedélzetén működő validátorokkal. Ezért célszerű már a felszállás előtt előkészíteni az elektronikus vagy kinyomtatott jegyeket és természetesen az esetleges kedvezményre feljogosító dokumentumokat is. Az online megváltott menetjegyeket (a jegy.mav.hu oldalon vásároltakat is) a MÁV applikációban tudják bemutatni a validátoros beolvasáshoz.
   
 • Helyjegyet is lehet venni az autóbuszjáratokra az applikációban vagy a jegy.mav.hu oldalon?

  Vállalatcsoportunk ezen is dolgozik már! A távolsági, helyfoglalással igénybe vehető autóbuszjáratok a nyár folyamán kerülnek be a közös értékesítési rendszerbe, addig ezekre a járatokra a megszokott módon, a volanbusz.hu oldalon lehet helyjegyet vásárolni.