Navigáció átugrása

Információ a menetjegy elővételről 2022.03.29

Pest megye területén a nagy forgalmú, elővételi és bérletpénztárral rendelkező autóbusz-állomásokon kötelező menetjegy elővétel van érvényben. Az elővárosi, regionális járatok kizárólag a pénztárakban, illetve a jegykiadó automatákból megváltott menetjegyekkel, bérletekkel vehetők igénybe.
Pest megye területén automatáinkból történő helyközi menetjegy vásárlása esetén, a díjtermék a rajta feltüntetett időintervallumban és viszonylaton használható fel. Vásárláskor csak a célállomás választható ki, a kiinduló állomás mindig az a pályaudvar, ahol az automata található. A jegyek a vásárlás helyszínéről induló járatokon biztosítanak utazási jogosultságot.

Országos járatainkra pénztárainkban, online és az autóbuszon is biztosítunk menetjegy vásárlási lehetőséget.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a pénztári jegykiadó rendszer az országos járatok indulását megelőzően 20 perccel zár, ezt követően nincs lehetőség elővételi menetjegy váltására.

Az utazáshoz szükséges jegyek és bérletek megvásárolhatóak a nyitvatartási időben pénztárainkban, a kihelyezett jegykiadó automatáknál, társaságunk honlapján és partnereinknél.

Nemzetközi járatainkra érvényes jegyek a népligeti és kelenföldi kijelölt pénztárainkbanhonlapunkonpartnereinknél és esetenként autóbusz-vezetőinknél válthatók meg.

Társaságunk pályaudvarainak és pénztárainak nyitva tartásáról a következő oldalon kaphat bővebb információt: pályaudvaraink

Jegyvásárlással kapcsolatos további információkat itt olvashat: jegyvásárlás