Navigáció átugrása

Információ a menetjegy elővételről

Pest megye területén a nagy forgalmú, elővételi és bérletpénztárral rendelkező autóbusz-állomásán kötelező menetjegy elővétel van érvényben. Az elővárosi, regionális járatok kizárólag a pénztárakban, illetve a jegykiadó automatákból megváltott menetjegyekkel, bérletekkel vehetők igénybe, országos járatainkra az autóbuszon is biztosítunk menetjegy vásárlási lehetőséget.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a pénztári jegykiadó rendszer az országos járatok indulását megelőzően 20 perccel zár, ezt követően nincs lehetőség elővételi menetjegy váltására.

Az utazáshoz szükséges jegyek és bérletek megvásárolhatóak a nyitvatartási időben pénztárainkban, a kihelyezett jegykiadó automatáknál, társaságunk honlapján és partnereinknél.

Nemzetközi járatainkra érvényes jegyek a népligeti és kelenföldi kijelölt pénztárainkban, honlapunkonpartnereinknél és esetenként autóbusz-vezetőinknél válthatók meg.

Társaságunk pályaudvarainak és pénztárainak nyitva tartásáról a következő oldalon kaphat bővebb információt: pályaudvaraink

Jegyvásárlással kapcsolatos további információkat itt olvashat: jegyvásárlás