Navigáció átugrása

Segítsük idén is munkatársainkat személyi jövedelemadónk 1 százalékának felajánlásával!

2022. február 11.

Segítsünk egymásnak, hisz erre való a család! – írtuk a VolánBlogon néhány napja. Bizony, ismét közeleg a lehetőség, amikor anélkül támogathatjuk rászoruló munkatársainkat, hogy ez bármilyen költséggel járna számunkra. Mindez csak néhány percet vesz igénybe, és együttesen sok millió forinttal segíthetjük azokat, akikkel munkanapjainkon több időt töltünk, mint saját családtagjainkkal.

Társaságunk jótékonysági szervezete, AZ EMBERÉRT Alapítvány már csaknem két éve folyamatosan, elkötelezetten dolgozik azért, hogy a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került volános családokat támogassa. Hamarosan ismét lehetőség nyílik arra, hogy személyi jövedelemadónk 1 százalékának felajánlásával mi is segíthessük karitatív szervezetünk munkáját. Fontos tudni, hogy az adó 1 százalékának felajánlása semmilyen egyéb pluszköltséggel nem jár, és az adóbevallások benyújtásakor csupán 2-3 percet vesz igénybe, hogy nyilatkozzunk ezen összeg sorsáról.

Alapítványunk 2020 tavasza óta összesen 553 kérelmező számára nyújtott segítséget, mintegy 29 millió forintot és 16 laptopot osztottunk szét a rászorulók között. Célunk továbbra is az, hogy minél több kollégánknak és családjuknak segíthessünk a nehézségek leküzdésében. Az alapítvány – szociális szempontokat figyelembe véve – lehetőséget biztosít társaságunk nehéz helyzetbe került, valamint tartós táppénzen lévő munkavállalói, nyugdíjasai és azok családtagjai segélyezésére, anyagi gondjaik enyhítésére. Február 28-ig ismét várjuk a támogatási kérelmeket is!

Fogjunk össze idén is, és személyi jövedelemadónk 1 százalékának felajánlásával segítsük AZ EMBERÉRT Alapítvány tevékenységét!

  • Az alapítvány adószáma: 18892073-1-43
  • Bankszámlaszáma: 10201006-50141250


A támogatási lehetőségekről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) weboldalán található bővebb információ.