Navigáció átugrása

Segítünk egymásnak, hiszen erre való a család!

2022. február 8.

Az EMBERÉRT Alapítvány logoja

Mintegy 18 ezer volánbuszos kollégánkkal elég népes famíliának számítunk, de mi tényleg olyanok vagyunk egymásnak, mint egy második család: egy célért dolgozunk, és szinte hazajárunk a munkahelyünkre. Ahogy más családok életében, úgy sajnos bármelyikünkkel előfordulhat, hogy nehéz helyzetbe kerül, ekkor pedig kihez is fordulhatnánk segítségért, ha nem a családunkhoz? Van egy saját jótékonysági szervezetünk, „AZ EMBERÉRT” Alapítvány, amely azért jött létre, hogy bajba jutott munkatársainknak, nyugdíjasainknak és családtagjaiknak segítő kezet nyújthassunk. Hogy minél több családot támogathasson az alapítvány, most rajtunk a sor, hogy adónk 1 százalékával segítsünk!

Kiket segítünk?

A koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben az alapítvány elsősorban a Volánbusz azon munkavállalóit támogatja, akik önhibájukon kívül olyan élethelyzetbe kerülnek, hogy gyermekeik neveléséhez, oktatásához vagy családjuk megélhetésének biztosításához segítségre van szükségük. Kiemelten támogatjuk azokat, akik egyedül nevelik kiskorú gyermekeiket, házastársuk keresőképtelenné válik, vagy egyedüli családfenntartóvá válnak.

összetartó kezek

Ha elmúlik a veszélyhelyzet, a jótékonysági szervezet a későbbiekben is lehetőséget ad majd a Volánbusz nehéz helyzetbe kerülő, valamint tartós táppénzen lévő munkavállalóinak, nyugdíjasainak és családtagjainak segélyezésére, anyagi gondjaik enyhítésére, szabadidős sporttevékenységük támogatására és betegségmegelőzésük elősegítésére.

Hogyan segítünk?

Aktív és nyugdíjas munkatársaink a meghirdetett időszakokban pályázat formájában adhatják le támogatási kérelmüket. Elsősorban pénzbeli segítséget nyújtunk számukra, de a rendkívüli helyzetben bevezetett digitális oktatás megkönnyítéséhez laptopokkal is elláttuk a rászoruló családokat.

Mennyi családon segítettünk?

2020 tavasza óta összesen már 553 kérelmező számára nyújtott segítséget alapítványunk mintegy 29 millió forint és 16 laptop formájában.

Hogyan segíthetsz te is?

Arra kérjük munkatársainkat és barátainkat, hogy aki teheti, adománnyal, illetve személyi jövedelemadója 1 százalékának felajánlásával segítse AZ EMBERÉRT Alapítvány tevékenységét, ezáltal a nehéz helyzetbe került volánbuszos családokat!

Az alapítvány adószáma: 18892073-1-43
Bankszámlaszáma: 10201006-50141250

Minden támogatást köszönünk munkatársaink nevében is!