Navigáció átugrása

Együtt. Értünk. Érted. – Segíts te is, hogy segíthessünk!

2024. március 19.

Az EMBERÉRT Alapítvány bannere

Sajnos bármelyikünkkel előfordulhat, hogy nehéz élethelyzetbe sodródik. Előre nem látható problémák a legváratlanabb pillanatokban gördülhetnek az utunkba, és ha egyedül nem boldogulunk, akkor a gondok megoldásához bizony segítségre lehet szükségünk. Jótékonysági szervezetünk, AZ EMBERÉRT Alapítvány azért dolgozik, hogy segítse azon kollégáinkat, akik nehéz helyzetbe kerülnek. Adód egy százalékával segíts te is, hogy segíthessünk!

2020 óta csaknem ezer kollégánkat támogattuk a bajban

Az alapítvány elsődleges célja, hogy azokat a gyermekeket nevelő, aktív munkavállalóinkat támogassa, akik önhibájukon kívül olyan élethelyzetbe kerülnek, hogy gyermekeik neveléséhez, oktatásához, illetve a család megélhetéséhez szükséges feltételek fenntartásához külső segítségre van szükségük. Jótékonysági szervezetünk 2020 tavasza óta 985 kérelmező számára nyújtott már segítséget, összesen 53,3 millió forint támogatást és 16 laptopot juttattunk el rászoruló dolgozóink részére.

Közhasznú szervezet vagyunk

Közhasznú szervezetként már névre szóló gyűjtést is indíthatunk. Az első ilyen alkalommal egy súlyos betegséggel küzdő győri autóbusz-vezetőnk otthoni ápolására gyűjtöttünk össze csaknem egymillió forintot. Ezúttal is együtt bizonyítottuk: nem hagyjuk magukra rászoruló kollégáinkat. Kiállunk mellettük, segítjük őket, igyekszünk könnyíteni a terheiken.

Ha céged van, jó, ha tudod: a közhasznú szervezetek számára juttatott adományok értéke csökkenti a társasági adót – reméljük, ezzel is növekszik partnereink adományozási kedve, és továbbra is jelentős összeget fordíthatunk az alapítvány céljainak megvalósítására.

Most rajtad a sor: te is segíthetsz, és egy forintodba sem kerül!

Most bármilyen felmerülő pluszköltség nélkül, csupán pár perces időráfordítással segítheted magánszemélyként karitatív szervezetünk munkáját. Minden forint számít, mindenkire számítunk! Mindössze annyit kell tenned, hogy ne felejts el adóbevallásodban rendelkezni személyi jövedelemadód (szja) 1%-áról, amelynek felajánlásával te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kollégánk kaphasson támogatást problémái megoldásához!

2024-ben május 21-ig tart az szja-bevallás időszaka, eddig az időpontig rendelkezhetsz személyi jövedelemadód 1 százalékának felajánlásáról is. Fogjunk össze idén is, és a felajánlással segítsük AZ EMBERÉRT Alapítvány tevékenységét, hiszen ezzel a Volánbusz kollégáit támogatjuk!

Az alapítvány adószáma: 18892073-1-43

Bankszámlaszáma: 10201006-50141250

Hogyan segíthetsz még?

Egyszeri vagy rendszeres pénzadománnyal (rendszeres átutalási megbízással vagy munkabérből történő rendszeres levonással) a 10201006-50141250-es bankszámlaszámra – így év közben bármikor segítheted munkánkat.

A támogatási lehetőségekről a Volánbusz honlapján, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) weboldalán található bővebb információ.