Navigáció átugrása

VolánBlog

VolánBlog – a Volánbusz hivatalos blogja

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!


Fokozódik a járványhelyzet, vigyázzunk egymásra!

Autóbuszvezető Volánbuszos maszkban a busz előt

A járványügyi adatok rohamosan emelkednek, a türelem pedig egyre fogy. Ez érthető, de a maszkhasználat november elseje óta mindannyiunk védelme érdekében kötelező autóbuszjáratainkon, állomásainkon és a megállókban, szombattól pedig minden zárt térben. Kérjük, hogy tartsátok be a szabályt, mi számos egyéb intézkedéssel is óvjuk egészségeteket! Vegyük sorra, hogy mik is ezek! Olvass tovább!


Sok kicsi sokra megy, Multipontokkal segítünk!

A képen Volánbusz egyenruha látható, zsebében Multipont kártyával

Sok üzemanyagot használunk, ez nem kérdés. Kollégáink évről évre összefognak, hogy tankolásaik alkalmával pontokat gyűjtsenek, és segítsenek azoknak, akik igazán rászorulnak. Több, mint 11 000 autóbusz-vezetőnk, illetve más gépjárművet használó kollégánk szorgos gyűjtésének hála, 12 hónap alatt jelentős összeg halmozódik fel multipontok formájában, amelyet az integráció óta jótékony célra fordítunk év végén. Olvass tovább!


Közösen, zölden - a Mercedes-Benz eCitaro

a képen egy eCitaro fordul a Néplihet autóbusz-állomásra

Folyamatosan mozgásban kell tartanunk Magyarországot, így kiemelten fontos, hogy korszerűbb, zöldebb autóbuszokat állítsunk forgalomba. Az egy utasra lokálisan eső környezetterhelést alternatív meghajtású járművek üzemeltetésével tudjuk a leghatékonyabban csökkenteni, ezért elektromos meghajtású autóbuszokból álló flottánk nagyszabású fejlesztésébe kezdtünk. Vegyük szemügyre az eCitaro-t! Olvass tovább!