Navigáció átugrása

VolánBlog

VolánBlog – a Volánbusz hivatalos blogja

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!


Együtt. Értünk. Érted.

Az eMBERÉRT Alapítvány logója

Gyakran hivatkozunk volános közösségünkre második családunkként: sok időt töltünk együtt a munkánk során, de azon kívül is – például együtt piknikezünk, focizunk vagy horgászunk szabadidőnkben. Szerencsések vagyunk, mert közösségünk összetart és segítő kezet nyújt a bajban is. Segíts most te is adód 1%-ával, hogy támogathassuk rászoruló kollégáinkat! Olvass tovább!


A nagy sikerre való tekintettel idén is – Volánbusz Retró Nap Hatvanban!

Sárga Ikarusok Hatvanban

Tavaly április utolsó szombatján nem csak sok lelkes autóbusz-barát, hanem kisgyermekes családok és egyéni érdeklődők is ellátogattak szépszámmal hatvani telephelyünkre, hogy visszautazhassanak velünk közel 100 évet a Volánbusz-történelmében. Az óriási érdeklődésre való tekintettel idén is megszervezzük rendhagyó seregszemlénket, április 15-én szeretettel várunk ismét mindenkit! Olvass tovább!


Zöld úton járunk – Fokozatosan állnak forgalomba MAN Lion’s City 12 G autóbuszaink

CNG buszok SzegedenÚj évet írunk ugyan, de a céljaink továbbra is változatlanok: elkötelezettek vagyunk a fenntartható közösségi közlekedés megvalósítása mellett. Óriási lépést tettünk előre a zöld úton, ugyanis tavalyi beszerzésű, CNG-meghajtású autóbuszaink megérkeztek és fokozatosan forgalomba is állítjuk őket. Olvass tovább!


Olvasni jó! – Csodálatos könyvmegállók

Volánbuszon olvasó utas

Számtalan okot sorakoztathatunk fel az olvasás mellett: mindenekelőtt jó kikapcsolódási lehetőség, ami kiválóan oldja a stresszt, közben fejleszti a szókincset, a verbális készségeket és az érzelmi intelligenciát is. Ha kedvet kaptál, de nem vittél magaddal könyvet az útra, semmi gond! Országszerte több autóbusz-megállóban is találsz már ötletesebbnél ötletesebb könyvespolcokat, ahonnan kölcsönözhetsz magadnak. Olvass tovább!


Kirándulástippek téli feltöltődéshez

Volánbusz havas tájban

Hazánk kiváló hidrogeológiai helyzetének köszönhetően igazi termálnagyhatalomnak számít. A római kori Pannónia területén fejlett fürdőkultúra terjedt el, majd a honfoglaló magyarok is előszeretettel telepedtek le a meleg vizű források mentén, amelyeket királyaink is nagy becsben tartottak. Használd ki ezt a remek adottságot, szállj buszra, és töltődj fel a hideg téli napokon! Olvass tovább!


2022-ben is: úton a segítség!

Volánbusz karácsonyi környezetben

Sajnos az idei év sem volt kihívásoktól mentes, és bizonyára 2023 is számos megoldandó feladat elé állít majd mindannyiunkat. A nehéz időkben különösen fontos az összefogás, partnerségünknek köszönhetően a karácsony közeledtével a MOL-lal közösen idén is jelentős összeggel támogathatjuk több segítő szervezet munkáját. Olvass tovább!


Volánosnak lenni jó!

Volános dolgozók a fóti telephelyen

Ha megkérdezitek kollégáinkat, hogy miért szeretnek a Volánbusznál dolgozni, valószínűleg mindannyian másképpen felelnek, de a legtöbben kiemelik majd azt a rendkívüli összetartást, ami jellemez minket, volánosokat. Olvass tovább!