Navigáció átugrása

VolánBlog

VolánBlog – a Volánbusz hivatalos blogja

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!

Kis kedvencek Volánbuszon

Kiskutya Volánbusz előtt

Végre itt a nyár, beköszöntött a vakáció! Ha velünk utaztok, kedvenceteknek sem kell kimaradnia az élményekből, bátran magatokkal vihetitek őt is! Némi körültekintéssel és néhány egyszerű szabály betartásával velünk biztonságosan és kényelmesen juthattok el úti célotokhoz. Olvass tovább!


Helló, Turiszt!

Neoplan Tourliner

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a közszolgáltatáson kívül különjárati szegmensben is utazunk: utazási irodánk, a Volántourist tartalmas és magas színvonalú szolgáltatásokkal, korrekt árakkal várja az utazni vágyókat. Járjátok be velünk Magyarország és Európa gyönyörű tájait! Olvass tovább!


Zöld úton járunk – Az a fránya CO2-kibocsátás!

Sárga Volánbusz napsütéses erdei úton

A globális felmelegedés megállítására, bolygónk megmentésére csak gyors és hatékony intézkedésekkel, nemzetközi összefogással van esélyünk. Komoly vállalás, hogy 2050-ig elérjük a klímasemlegességet, ehhez azonban mindannyiunknak erőfeszítéseket kell tennie. Nekünk, mint Európa egyik legnagyobb járműparkjával rendelkező autóbuszos szolgáltatójának különösen nagy a felelősségünk, tekintettel arra, hogy a közlekedési szektor károsanyag-kibocsátását jelentős mértékben csökkenteni kell, ahhoz, hogy célba érjünk. Olvass tovább!


Kövesd a kéket! – Bakancsban Volánbusszal

Credo az erdőben

Hosszúhétvége a láthatáron, elő a bakancsokkal és a túrafelszereléssel! Ha kedved van, csak ötleted nincs, a legjobb helyen jársz! Bejegyzésünkben adunk néhány szuper tippet, hogy hová érdemes kirándulni, ha aktív kikapcsolódásra vágysz! Olvass tovább!