Navigáció átugrása

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!


Beszélgessünk a fenntarthatóságról!

Eutópai Mobilitási Hét kreatív

Az emberiség ökológiai lábnyomának jelentős részéhez a rossz közlekedési-, utazási-, és általánosságban véve pazarló fogyasztási szokásaink járulnak hozzá. Globális összefogásra van szükség, hogy megoldjuk a problémát, de egyénileg is sokat tehetünk, hogy környezetünk élhetőbb legyen. Olvass tovább!


Vers a Peronon

Népliget autóbusz-állomás sárga Volánbusszal

A vers olyan, mint egy jó esőkabát. Része ugyan a ruhatárunknak, de gyakran el is feledkezünk róla a hétköznapok pörgésében, annyira ritkán kerül a kezünkbe. Jöjjön hát a zivatar, hogy ismét magunkra ölthessük ezt a régi barátot! Egy hónapon át minden nap verselünk állomásainkon, illetve MÁV és GYSEV peronokon is megszólalnak a rímek. Olvass tovább a részletekért!


Holnap ismét becsöngetnek, figyeljünk egymásra!

Kisiskolás a Népliget autóbusz-állomáson

Véget ért a nyár, holnap elkezdődik egy újabb tanév. Az iskolakezdéssel megnő a reggeli és a délutáni forgalom, amellyel sajnos a közlekedési balesetek kockázata is emelkedik. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közös kampányunk keretében szeretnénk felhívni a figyelmet a leggyakoribb, iskolakezdéssel összefüggő közlekedési balesetforrásokra. Olvass tovább!