Navigáció átugrása

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!


Buszban utazunk.

Autóbusz-vezető és Neoplan Tourlinere

Ha megkérdezzük az óvodás kisfiúkat, mik szeretnének lenni, ha majd nagyok lesznek, a többségük azt válaszolja, hogy busz- vagy mozdonyvezető. Persze, ez a lelkesedés nem mindenkinél marad meg, de van, aki kitart a választása mellett, és tényleg autóbusz-vezető válik belőle, ha felcseperedik. De mit is csinál egy autóbusz-vezető? Ha érdekel, olvass tovább!


Titánok és veteránok

Járműparkunk modernizálása rohamléptekkel zajlik, de így is előfordulhat még, hogy flottánk legkorszerűbb típusa, az MAN gyártású Neoplan Tourliner 21P szembe találja magát az úton egy igazi régi veteránnal, az Ikarus 260-assal. Érdekes ez a ritka együttállás, ha érdekel, olvass tovább!


Közös a cél: hogy mindenki hazaérjen!

balesetmegelőzés kreatív plakát

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közös kampányunkban arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a közlekedési balesetek jelentős része csupán egy kis odafigyeléssel elkerülhető lenne. Előző bejegyzésünkben összegyűjtöttük, mi milyen intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy biztonságban hazaérj, most pedig lássuk, mit tehetsz te! Olvass tovább!