Navigáció átugrása

VolánBlog

VolánBlog – a Volánbusz hivatalos blogja

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!


Ezek vagyunk mi – Zajlik a szüret Zalában

Borász Léhárt Tamás

Már majdnem négy évtizede volános, de a szőlő iránti szeretete még ennél is régebbre nyúlik vissza. Kollégáinkat és érdekes hobbijaikat bemutató sorozatunk következő részében ismerjétek meg a zalaszentgróti Léhárt Tamást, aki szó szerint „belecsöppent” a borászkodásba. Olvass tovább!


Szívügyünk a közösségi közlekedés

Győrben a piros faros

Idén is csatlakoztunk az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap eseményeihez, mert a fenntartható, egészségesebb jövő kulcsa a közösségi közlekedés előtérbe helyezése az egyéni autózással szemben, amire minden lehetséges csatornán fel kell hívnunk a figyelmet. Olvass tovább!


Ezer és egy élmény – Festői ősz a Dunakanyarban

Volánbusz a megyeri-híd alatt

Menthetetlenül megérkezett az ősz, de ez nem jelenti azt, hogy a kalandoknak vége! Utazni az egyik legjobb dolog a világon, és csak mert kell egy pulóver, miért mondanánk le róla? Autóbusz-járatainkkal ráadásul fenntarthatóan és költséghatékonyan juthattok el szinte minden hazai desztinációhoz. Őszi kirándulás-ajánlónk következik, olvass tovább!


Vigyázzunk egymásra! Mindenkit hazavárnak.

Volánbusz Vasúti átkelőben

Elszaladt a nyár, már lassan két hete elkezdődött az iskola. Lassan mind visszazökkenünk a dolgos hétköznapokba, amelynek szerves része a közlekedés is. Figyeljünk egymásra, mert mindenkit hazavárnak! Olvass tovább!


Zöld úton járunk – Számoljunk le a szeméttel! (volanbusz.hu)

Ahhoz, hogy 2050-ig elérjük a klímasemlegességet, jelenlegi életvitelünkön alapjaiban kell változtatnunk. Változásra van szükség otthonainkban, szűkebben és tágabban értelmezett közösségeinkben, a vállalati kultúrában, nemzeti- és nemzetközi szinten egyaránt. A legégetőbb kérdések közül beszéltünk már a CO2-kibocsátás csökkentéséről, most nézzük vállalásainkat szemét-ügyben! Olvass tovább!


Kényelmesen, fenntarthatóan, korlátlanul – kalandozzunk együtt a Balaton körül!

Fonyód - tükröződés Volánbuszról

Kutya vagy macska? Borssal vagy cukorral? Fradi vagy Dózsa? Északi–, vagy déli–part? Sok kérdésben megoszlanak a vélemények, mert mindenkinek belátása, egyéni ízlése szerint kell választania, de az utolsó kérdésben nem kell állást foglalnotok! Velünk bejárhatjátok a teljes Balatont és környékét oda-vissza, ahányszor csak szeretnétek! Még két szűk hét van a nyárból, posztunkban ötleteket adunk, hol érdemes eltölteni ezt a kis időt a Balatonnál! Olvass tovább!