Navigáció átugrása

VolánBlog

VolánBlog – a Volánbusz hivatalos blogja

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!


Már kapható a Mindenki egyért! Egy mindenkiért!

A Volánbusz új könyve egy fehér Credo autóbusszal a háttérben

Remek hírünk van! Megjelent a 2017-ben, a Volánbusz fennállásának 90. évfordulója alkalmából elkészült Az Oktogontól a Népligetig című könyvünk folytatása, a Mindenki egyért! Egy mindenkiért! Olvass tovább!


Új Volvókkal váltottunk az új évre

2022 alakzatban a Volánbusz VolvoiJárműfiatalítási programunk dübörög, 2018 óta összesen 1700 új autóbusz, köztük 85 darab Volvo 8900-as került a flottánkba. Tavaly decemberben sem unatkoztunk, az év végén is vettünk még át új járgányokat. Az óévben utoljára ezekből a típusokból érkeztek autóbuszok, amelyek segítségével egy hagyományosnak nem mondható projekttel köszöntöttük az új évet. Olvass tovább!


Úton a segítség! Átadtuk a 2021-es Multipont-támogatásokat

Üzemanyagtöltő Volánbusszal, Multipont kártyával

Kit jobban, kit kevésbé, de mindenkit megvisel a járvány. Sokan családtagjaikat veszítették el, sokan a megélhetésüket, így most még inkább szükség van az összefogásra. Szorgalmasan gyűjtögettük a pontokat egész évben, hogy segíthessünk, így a tavalyi évhez hasonlóan most is 25 millió forinttal támogathatjuk segítő szervezetek munkáját. Olvass tovább!