Navigáció átugrása

VolánBlog

VolánBlog – a Volánbusz hivatalos blogja

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!


Három a magyar igazság – forgalomban az Ikarus 120e

Suhan az új elektromos Ikarus

Nem is olyan régen beszámoltunk róla, hogy székesfehérvári telephelyünkön ünnepélyes keretek közt bemutattuk két legújabb elektromos autóbuszunkat és a majdani teljes, 12 járműből álló helyi flottához kialakított töltőket. De mit kell tudni ezekről a járművekről, és hogyan teljesítettek az elmúlt hetekben? Lássuk! Olvass tovább!


Két kerékkel, Volánbusszal – szilvásváradi kirándulás

kerékpárszállítás Volánbusz

Nem lehet okunk panaszra, ami az idei nyarat illeti, strandidőből nincs hiány. Ha azonban unjátok már, hogy a lábatok alatt perzsel az aszfalt, fogjátok a bringát, és utazzatok el velünk egy hűsítő kirándulásra! Olvass tovább!


Ezek vagyunk mi – Pannóniák dicsérete

Kapornai János autóbusz-vezető oldalkocsis Pannóniájával

Hónapról hónapra bemutatjuk nektek érdekes hobbit űző, munkájukban is kiválóan teljesítő munkatársainkat. Ezúttal ismerjétek meg minden bizonnyal az egyik legtöbb lendülettel és türelemmel rendelkező kollégánkat, Kapornai Jánost! Olvass tovább!


Programajánló - nem csak buszrajongóknak

Ikarus 266 Hatvani Volánbusz telephely

A nyár folyamán és ősszel is több rendezvényen találkozhattok gyönyörűen felújított járműveinkkel, amelyek nem csak az autóbuszok szerelmeseinek tartogatnak kiváló kikapcsolódási lehetőséget. Időutazásra felkészülni! Olvass tovább!


Mercedes-Benz Intouro M - fiatalodunk a távolsági közlekedésben is

Mercedes-Benz Intouro M a Volánbusznál

Járműfiatalítási programunk keretében országszerte minden településen találkozhattok szép, új autóbuszainkkal. Vegyük ezúttal szemügyre az új Intouro M-eket, amelyek elsőként nálunk bizonyítanak a magyar utasoknak. Olvass tovább!


Kis kedvencek Volánbuszon

Kiskutya Volánbusz előtt

Végre itt a nyár, beköszöntött a vakáció! Ha velünk utaztok, kedvenceteknek sem kell kimaradnia az élményekből, bátran magatokkal vihetitek őt is! Némi körültekintéssel és néhány egyszerű szabály betartásával velünk biztonságosan és kényelmesen juthattok el úti célotokhoz. Olvass tovább!