Navigáció átugrása

Helló! Ez a Volánbusz Zrt. hivatalos blogja. Oldalunkon a közösségi közlekedés iránt érdeklődők részére érdekes, hasznos tartalmakon keresztül mutatjuk be törekvéseinket és újdonságainkat. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a szabadidős közösségi közlekedést is, így sorra vesszük hazánk közúton megközelíthető szépségeit. Betekintést kínálunk továbbá mindennapjainkba, járműmentő projektjeinkbe, múltunkba, jelenünkbe és jövőnkbe. Tartsatok velünk!


Fecskementés a Volánbusznál

Fecskék repülnek a szolnoki Volánbusz telephely fölött

A Magyarországon élő füsti-, molnár- és partifecskék száma sajnos évről évre csökken, ami összefügg jelenlegi életmódunkkal; a legnagyobb gondot a madarak élőhelyeinek drasztikus átalakulása, illetve a klímaváltozás jelenti. A problémák megoldásához globális szintű összefogásra van szükség, de egyénileg is sokat tehetünk fecskéink védelméért. Mi összefogtunk. Ha érdekel szolnoki fecskementésünk története, olvass tovább!


Vendégül látunk a Mátrában

Mátraházai Üdülőház szemből

Mátraháza autóbusz-állomása igazán különleges, a mi szívünkhöz legalábbis nagyon közel áll. Lélegzetelállító környezetben, a Mátra szívében álló épületünk nem csupán az utasforgalmat szolgálja, vendégházként is funkcionál. Kirándulj velünk, olvass tovább!


Futózunk, fotóztunk

győri műhelyünkben kollégánk abroncsot ellenőriz

Az autóbusz-vezetők mellett autószerelők, autóvillamossági szerelők, gumiszerelők, karosszérialakatosok, klímaszerelők, járműelektronikai szakemberek, karbantartók, raktárosok, forgalmi, gazdasági és egyéb területeken dolgozó szakemberek is gondoskodnak arról, hogy Magyarországot folyamatos mozgásban tarthassuk. Ilyen kevésbé ismert, hatékonyságot növelő tevékenységünk a gumiabroncsok felújítása is; ezt a tevékenységet saját műhelyünkben végezzük. Olvass tovább!