Navigáció átugrása

2022-ben is: úton a segítség!

2022. december 22.

Volánbusz karácsonyi környezetben

Sajnos az idei év sem volt kihívásoktól mentes, és bizonyára 2023 is számos megoldandó feladat elé állít majd mindannyiunkat. A nehéz időkben különösen fontos az összefogás, partnerségünknek köszönhetően a karácsony közeledtével a MOL-lal közösen idén is jelentős összeggel támogathatjuk több segítő szervezet munkáját.

Jónak lenni jó

2022-ben harmadik alkalommal csatlakoztunk a közmédia „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő akciójához, 1 millió forint értékű üzemanyagkártyával támogattuk a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét segítő Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét.

Támogatókártya

Lőcsei Virág, a Volánbusz kommunikációs igazgatója a Duna Tv élő adásában adta át az 1 millió forint értékű adományunkat, a műsorrészlet a fenti képre kattintva érhető el.

Ünnepélyes átadó

További négy szervezet munkáját tudjuk támogatni idén, a mai napon ünnepélyes keretek közt adta át Kruchina Vince, a Volánbusz elnök-vezérigazgatója és Bacsa György, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója az üzemanyagkártyákat a kiválasztott szervezetek képviselőinek.

Magyar Ökumenikus segélyszervezet

Magyar Ökumenikus Segélyszervezet – 1 000 000 Ft

Az összefogás erejével nyújt hatékony segítséget a nélkülözőknek és a bajbajutottaknak Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet.

Regoczi alapitvany

Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért – 1 000 000 Ft

A Regőczi István Alapítvány célja a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekek és családjaik személyre szabott támogatása.

Peter Cerny Alapítvány – 1 000 000 Ft

A közhasznú szervezet célja annak az anyagi, technikai és személyi bázisnak a megteremtése, amely biztosítja a koraszülöttek, a beteg újszülöttek és csecsemők mentését, szállítását, intenzív ellátását, valamint a gyermekek intenzív kezelését követő teljeskörű gondozási és rehabilitációs feladatokat.

Pannon mentőkutyás alapítvány

Pannon Mentőkutyás Alapítvány
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat ­
– 1 000 000 Ft

A közhasznú alapítvány jelenleg az egyik legaktívabb mentőkutya kiképzéssel, valamint eltűnt személyek kutyás felkutatásával foglalkozó szervezet Magyarországon.


Bízunk benne, hogy az átadott, összesen 5 millió forint értékű üzemanyagkártya nagy segítséget nyújt majd a napi ügyintézésben, illetve abban, hogy az alapítványok adományai eljussanak a rászorulókhoz. 

 

Áldott, békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!