Navigáció átugrása

Volánosnak lenni jó! – Elismerjük legjobbjainkat

2023. július 19.

Kruchina vINCE BESZÉL A 2023-AS vOLÁNBUSZ TÁRSASÁGI KITÜNTETÉSEK ÁTADÓÜNNEPSÉGÉN

Minden évben kitüntetjük azokat a kollégákat, akik értékteremtő tevékenységükkel, hűségükkel, kimagasló munkavégzésükkel, bátor, másokon segítő tettükkel öregbítették a Volánbusz jó hírnevét. Az idei elismerések ünnepélyes átadására július 6-án, a Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokában került sor.

Társasági kitüntetések

75 munkatársunk részesült társasági dicséretben kiemelkedő munkájáért, közülük 12-en Érték Rend kitüntetést vehettek át az idén. Ezt a különleges díjat 2019 óta olyan munkavállalóinknak ítéljük oda, akik valamilyen nemes cselekedetükkel hívják fel magukra a figyelmet: segítséget nyújtanak bajba jutott utasainknak, vagy áldozatos munkájukkal teremtenek értéket.

2023-as társasági kitüntetettek Volánbusz csoportkép

Az Érték Rend 2023-as díjazottjai közül többen is mentettek életet. Voltak, akik utast vagy utasokat élesztettek újra, vagy közúti baleset sérültjén segítettek, de olyan is volt, aki veszélyes kutyatámadást fékezett meg.

A Volánbusz 2023-as Érték Rend kitüntetettjei

Kitüntettünk olyan önkéntes szolgálatra jelentkező kollégákat is, akik másoknak is példát mutattak emberségből és bátorságból. Több alkalommal is vállalták, hogy a háború sújtotta Ukrajnába, Kárpátaljára utaznak, ahol a humanitárius segélyként adományozott autóbuszokon végezték el a szükséges javításokat.

Második alkalommal díjazott közösen a Volánbusz és a MÁV

Csoportszintű kitüntetést idén 47 kiváló munkatársunk vehetett át, ezek átadására július 7-én, pénteken, szintén a Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokában került sor.

A kitüntetési ünnepségeket követően közös juliálisok

A MÁV–Volán-csoport leányvállalatai első ízben szervezték közösen családi napjaikat. Július 8-án az ország négy városában, Budapesten, Dombóváron, Nyíregyházán és Szolnokon egyszerre rotyogtak a bográcsok és szólt a zene a MÁV–Volán-juliálisokon.

MÁV-Volán juliális életkép

Ősszel a hagyományoknak megfelelően a keleti, a nyugati és a központi régiók kitüntetésátadóival folytatjuk kiemelkedően teljesítő volános munkavállalóink elismerését. Ezúton is szívből gratulálunk minden kitüntetett kollégánknak!