Navigáció átugrása

Volánosnak lenni jó!

2022. december 6.

Volános dolgozók fóti telephelyünkön

Ha megkérdezitek kollégáinkat, hogy miért szeretnek a Volánbusznál dolgozni, valószínűleg mindannyian másképpen felelnek, de a legtöbben kiemelik majd azt a rendkívüli összetartást, ami jellemez minket, volánosokat.

Sokunkban igazi sárga szív dobog

Sárga szív, amely csordultig telt büszkeséggel, amikor életre keltettük és bemutattuk tavasszal a legendás Ikarus 556-ost, de megdobbant akkor is, amikor a közelmúltban a BKV nyugdíjba küldte a típusból az utolsó 200-asait. Sokan vagyunk és sokféleképpen gondolkodunk, de ha baj van összefogunk egymásért, vagy a jó ügyekért.

Nálunk elismerik a teljesítményt

Minden évben elismerésben részesülnek kimagasló teljesítményt nyújtó kollégáink: a társasági kitüntetések átadása után novemberben a keleti-, nyugati- és központi régiók ünnepségeivel összesen 569 munkatársunk részesült kitüntetésben.

Balesetmentes kitüntetés plakett

Elnök-vezérigazgatói, vezérigazgató-helyettesi, főigazgatói és igazgatói elismeréssel jutalmaztuk kollégáink munkáját, valamint kitüntettük azon munkavállalóinkat is, akik valamilyen nemes cselekedettel hívták fel magukra a figyelmet, illetve az egymillió kilométer feletti távolságot balesetmentesen teljesítő autóbusz-vezető munkatársainkat is.

Több, mint munkahely

A Volánbusz nem csupán egy munkahely, hanem egy remek közösség is, ahová jó tartozni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy munkaidő után is sok időt töltünk közösen. Szervezünk horgászversenyeket, focikupát és családi pikniket, közösen futunk és jótékonykodunk is, szakmai rendezvényeken veszünk részt, alapítványunkon keresztül pedig segítjük munkatársainkat, akik nehéz helyzetbe kerültek.

Büszkék vagyunk második családunkra

Büszkén vállaljuk, hogy volánosok vagyunk, üzeneteink ezért is hitelesek: hirdetéseinkben, közösségi felületeinken minden alkalommal saját kollégáink mosolyognak rátok.

Volánbusz HR fotó

Nem alkalmazunk statisztákat és hoszteszeket sem, kiállításokon és rendezvényeken egyaránt önkéntes kollégáinkkal, kompetens szakértőinkkel találkozhattok.

HR werk

Nem csak büszkék vagyunk arra, hogy volánosok vagyunk, hanem hiszünk is abban, amit csinálunk.

Autóbusz-vezető fotózás a Volánbusznál

Azért dolgozunk mintegy 18 ezren nap mint nap az autóbuszok volánja mögött, a műhelyekben, műszaki és forgalmi telephelyeken és az irodákban is, hogy az ország valamennyi térségében biztosítsuk a folyamatos közlekedés lehetőségét mindannyiunk számára. Felszállsz te is? Kattints állásajánlatainkért!