Navigáció átugrása

Magunkat adjuk

2021. november 30.

Volánbusz dolgozók montázs

Tudjátok, hogy miért hitelesek az üzeneteink? Mert mindig magunkat adjuk. Információs plakátjainkon, hirdetéseinkben, videóinkban nem hivatásos modellek vagy színészek, hanem saját munkatársaink mosolyognak rátok. És nem, nem kényszerítjük őket.

A Volánbusz egy család

18 ezer kollégánkkal a Balaton északi partján haladva Balatonvilágostól egészen Tihanyig alkotnánk egy egybefüggő élőláncot. Elég népes famíliának számítunk, de tényleg olyanok vagyunk, mint egy második család: egy célért dolgozunk és kicsit mind hazajárunk dolgozni.

Szeretek a Volánbusznál dolgozni kreatív, autóbusz-vezető autóbusszal

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy munkatársaink önként, arcukkal vállalják a szereplést különböző kampányainkban, a Volánbuszt népszerűsítő kiadványainkban, kisfilmjeinkben is.

videó készítése a Volánbusz győri gumifutózó üzeme előtt

November elején szervezett fotózásainkra is sokan jelentkeztek, bátran álltak a kamera elé, mert büszkék arra, hogy ők is volánosok. A fotózásért ajándékcsomaggal kedveskedtünk kollégáinknak. Hamarosan ti is láthatjátok majd őket plakátjainkon, hirdetéseinkben, felhívásainkban.

autóbuszvezetők fotózása a Népligetben

Üzenetünk ráadásul nemcsak azért hiteles, mert a modellek a sajátjaink, így tényleg őszintén képviselnek minket, de maga a tartalom, a tervezés, a képek elkészítése, utómunkája, nyomdai előkészítése is többnyire belső munka; a teljes folyamat során érvényesülnek saját elképzeléseink.

Mi a titkunk?

Sokan vagyunk, sokfélék, de mindannyiunkban Volán-sárga szív dobog, amely gyorsabban ver, ha feltűnik a láthatáron egy 260-as Ikarus. Bár nem ismerjük mindannyian egymást, mégis összetartunk.

Ha valamelyikünk bajba jut, mindig összefogunk, szervezünk horgászversenyeket, focizunk, piknikezünk, közösen futunk, jótékonykodunk és együtt szidjuk az időjárást – ha esik, azért, ha fúj, azért. Szeretnél közénk tartozni? Ne habozz: volanbusz.hu/karrier