Navigáció átugrása

Volánbusz x Mélylevegő Projekt

2023. június 14.

Volánbusz Ugyanoda tartunk plakát

Egy rosszabb nap a suliban, vagy egy zátonyra futott projekt a munkában? De van úgy is, hogy az ember csak egyszerűen elfárad, és tehetetlennek érzi magát. Sokszor csupán egy jó szón, egy jókor célba ért üzeneten múlik az, hogy átlendülünk-e a mindennapok nehézségein. A Volánbusz és a Mélylevegő Projekt közös kampánya pont erről szól: hogy amikor szükséged van rá tudd, nem vagy egyedül a problémáiddal! 

Végy egy mély levegőt!

Mitől zseniális a Mélylevegő Projekt? Mert hiteles. Fiatal szakemberek szólnak érthetően és fogyasztható formában főként fiatalokhoz a mentális egészségük megőrzésének fontossága kapcsán. Elsősorban a közösségi média felületeket használják üzeneteik célba juttatására, de a kreativitásuk nem ismer határokat. De mi hogyan kerülünk a képbe?

Volánbusz kampány a mélylevegő projekttel kreatív

A jó ügyek mellett ki szoktunk állni, a mentális egészség kérdését pedig nagyon fontosnak tartjuk. Sajnos a téma napjainkban sem kap elég nyilvánosságot, ezen próbálunk változtatni. A Volánbusz 2022-ben csaknem 540 millió utazást bonyolított le. Ez óriási szám, ami azt jelenti, hogy a lakosság egy jelentős része – diákok és munkába járók, nyugdíjasok egyaránt – napi szinten veszik igénybe járatainkat, tehát autóbuszaink segítségével sok emberhez elvihetünk egy jó szót, egy pozitív gondolatébresztőt.

személyes tér tisztelete felmatricázott volánbusz

Év végéig több autóbuszunkon és autóbusz-állomásunkon, valamint közösségi média felületeinken és társaságunk honlapján is találkozhattok majd különböző, a lelki egészség ápolásáról, támogatásáról szóló gyakorlati tippekkel és elgondolkodtató tartalmakkal.