Navigáció átugrása

Szívvel, lélekkel a Volánbusznál

2021. október 19.

A képen az Érték Rend díj látható, amellyel a Volánbusz azokat a kollégákat tünteti ki, akik példamutató viselkedésükkel kiérdemelték. A díj üvegből készült, gravírozott és bársonnyal bélelt kék dobozban kerül átadásra.

A jó hírek nem terjednek futótűzként, mint negatív társaik, de a mindennapjainkban szerencsére így is sokkal több a boldog, bensőséges pillanat. Mérhetetlenül büszkék vagyunk azokra a kollégáinkra, akik a feladataik becsületes elvégzésén túl tetteikkel példát mutatnak mindannyiunk számára, idén is kitüntettük őket.

Az Érték Rend díj

2019-óta minden évben Érték Rend díjjal jutalmazzuk azokat a Volánbusz dolgozókat, akik nemes cselekedetükkel felhívják magukra a figyelmet: segítséget nyújtanak bajba jutott utasainknak, vagy áldozatos munkájukkal értéket teremtenek.

Rendhagyó időkben rendhagyó díjátadók

A mostani, kiszámíthatatlan időszakban a megszokott, év végi összevont díjátadás helyett kreatív módszerekhez kellett folyamodnunk. Társaságunk elnök-vezérigazgatója, dr. Pafféri Zoltán váratlanul, munka közben kereste fel a díjazottakat, amivel minden alkalommal nagy meglepetést okozott.

A képen Pafféri Zoltán elnök-vezérigazgató János Tamás autóbusz-vezető részére díjat ad át. János Tamás meglepetten az autóbusz vezetőülésében ül, indulásra készülődve járatával.

János Tamást például Baján, járata indulásakor leptük meg. Készségessége, segítőkészsége miatt részesült az elismerésben, ahogyan Boros János autóbusz-vezető kollégánk is.

A képen Pafféri Zoltán elnök-vezérigazgató és Boros János autóbusz-vezető látható egy fehér autóbusz előtt a Népliget autóbusz-állomáson. Boros János a kezében az Érték Rend díjat tartja.

Autóbusz-vezetőink tisztában vannak vele, hogy a Volánbuszról alkotott vélemény elsősorban azokon múlik, akik közvetlenül az utasokkal állnak kapcsolatban.

Hasznosak az oktatások, fontos a lélekjelenlét

Az időszakos oktatáson elsajátított elsősegélynyújtási ismeretek időről időre hasznosnak bizonyulnak.

Eger helyi autóbusz-állomáson fehér autóbusz előtt Pafféri Zoltán elnök-vezérigazgató átnyújt egy ajándékcsomagot a meglepődött Daru István autóbusz-vezetőnek, aki a kezében az Érték Rend díjat tartja.

Egerben Daru István (fenti képünkön), Sopronból Ágfalvára tartva pedig Purt Gyula (lenti képünkön) alkalmazta sikerrel a tanultakat.

A képen balról jobbra Pafféri Zoltán elnök-vezérigazgató, Purt Gyula autóbusz-vezető és Papp László Humánerőforrás vezérigazgató-helyettes látható egy menetrendi tábla előtt. Purt Gyula a kezében tartja az Érték Rend díjat.

Lélekjelenlétükhöz, felkészültségükhöz külön gratulálunk!

Emberségből is jelesre vizsgáztunk

Gyurcsik Tamás járata a forgalmi viszonyok miatt késve érkezett Ráckevére, egy vele utazó iskoláscsoport emiatt lekéste a csatlakozást.. Autóbusz-vezető kollégánk a vezénylő engedélyével elvitte a kis csapatot az autóbusszal csak pár perces kitérőre.

A képen Pafféri Zoltán elnök-vezérigazgató kezet fog a meghatódott Gyurcsik Tamás autóbusz-vetővel, aki a kezében tartja az Érték Rend díjat. Háttérben Tamás autóbusza látható.

Sebestyén Gábor Szegeden, a buszról való leszállás után is segített egy fehér bottal közlekedő utasnak: mikor látta, hogy a fiatal hölgy rossz irányba indul, a többi utastól türelmet kérve leugrott a buszról, odafutott a hölgyhöz, és átsegítette az úttesten.

A képen fehér autóbusz előtt Sebestyén Gábor autóbusz-vezető és Pafféri Zoltán elnök-vezérigazható tartják kezükben az Érték Rend díjat, és mutatják a kamerának.

Kollégáink teljesítményéhez, elismeréséhez mi is szívből gratulálunk! Nézzétek meg összefoglaló kisfilmünket a díjazottakról:

Ha veletek is történt vagy történik hasonló, osszátok meg velünk a kommunikacio@volanbusz.hu e-mail-címen, hogy minél több elhivatott, munkáját odaadással végző kollégánkat tüntethessük ki!