Navigáció átugrása

Programajánló - nem csak buszrajongóknak

2022. július 5.

Hatvani  Volánbusz retró nap

A nyár folyamán és ősszel is több rendezvényen találkozhattok gyönyörűen felújított járműveinkkel, amelyek nem csak az autóbuszok szerelmeseinek tartogatnak kiváló kikapcsolódási lehetőséget. Időutazásra felkészülni!

Mindenkinek van legalább egy „Volánbuszos” története.

Közel 100 éves, igazán kalandos, kanyargós utat tudhatunk magunk mögött, amelyhez munkavállóink és megszámlálhatatlan utasunk mellett a magyar ipartörténet is szervesen kapcsolódik.

Mávaut tábla

Kötelességünknek érezzük, hogy megőrizzük örökségünket az utókornak, ezért életre hívtuk értékmentési programunkat, de fontosnak tartjuk azt is, hogy a megőrzés mellett minél többen megismerjék közös történetünket.

Remek programokat ajánlunk

Biztosak vagyunk benne, hogy járműveink mindenkiben - nem csak az autóbusz-rajongókban - megidéznek régi emlékeket. Látogassatok el szuper programjainkra! Utazzunk vissza közösen az időben, és nosztalgiázzunk szépkorú autóbuszaink segítségével!

Volánbusz 266-os Ikarusza Hatvanban

Találkozzunk elsőként Egerben! Július 7. és 9. közt az Egri Borünnep veteránjármű-kiállításán veszünk részt. A rendezvényre az emeletes, MÁVAUT Ikarus 556-osunkat (csak a szombati napon) és a szürke farosunkat visszük, utóbbival utazni is lehet majd. 

Szürke Faros a Balatonnál

Immár hagyomány, hogy járműveinkkel az Ikarus találkozón, az Aeroparkban is felvonulunk. Idén sem lesz ez másként, október 1-jén és 2-án terveink szerint több matuzsálemünkkel is jelen leszünk.

Ikarus 556 orra

Az ősz tartogat még egy igazán különleges eseményt is, amit kár lenne kihagyni! Október 22-én és 23-án az Oldtimer Club Pécs közreműködésével „hazavisszük” az emeletest, először mutatjuk be Pécsett teljes pompájában a felújított 556-ost.

Tegyünk együtt közös értékeink megmentéséért!

Az értékmentésben kiemelt partnerként kezeljük munkavállalóinkat és az autóbuszok rajongóit, ezért ezúton is kérjük, ha tudjátok, segítsétek gyűjtési munkánkat. Ha érdekes történetekkel, fotókkal vagy tárgyi emlékekkel rendelkeztek, és azokat szeretnétek másokkal is megosztani, várjuk jelentkezéseteket az ertekmentes@volanbusz.hu e-mail-címen!