Navigáció átugrása

Fenntarthatóság a turizmusban – adventi kirándulások

2022. november 22.

volánbusz advent

Téliesre fordult az idő. Vasárnap gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún, amellyel megkezdődik a várakozás időszaka. Az első gyertya a hitet szimbolizálja, a bűnbánatra és a megbocsátásra emlékeztet. Mi hiszünk abban is, hogy a tél beköszöntével nem kell bezárkóznunk, ráadásul a közösségi közlekedési eszközök igénybevételével környezetbarát módon utazhatunk és szerezhetünk felejthetetlen élményeket.

Fenntarthatóság a turizmusban is

Fontos, hogy ne csupán a hétköznapokon, hanem hétvégéken is gondoljunk környezetünk védelmére, és szabadidőnkben is részesítsük előnyben a közösségi közlekedést az egyéni autózással szemben!

utas gyerekkel és bőrönddel Népliget autóbusz-állomáson

A legtöbb hazai turisztikai célpont és kirándulóhely kényelmesen megközelíthető autóbusszal vagy vonattal is, így, ha lehet, csökkentsük az emissziót: maradjon otthon az autó és utazzunk többedmagunkkal.

téli tájkép Volánbusszal

Valamivel több tervezést igényel, ugyanakkor nem kell a parkolással vesződni, és maga az út is több lehetőséget tartogat. Lehetőség nyílik például a büntetlen szundikálásra, de alaposabban szemügyre vehetjük a tájat is, mint vezetés közben.

Adventi kalandok a Volántourist kínálatában

Az autóbuszos csoportos utazásnak a környezet védelme mellett számos egyéb előnye is van: kényelmes, megfizethető és biztonságos is. Az utazásszervező ismeri az úticélt, így elkerülhető a sok sorban állás, vagy adott esetben számos bizonytalanság, vagy akár az út elvétése is.

Advent Pozsonyban

A Volántouristtal tartalmas és magas színvonalú szolgáltatásokon keresztül, ugyanakkor korrekt árakon ismerhetitek meg Magyarország és Európa gyönyörű tájait, kulturális kincseit. Advent alkalmából számos egynapos kirándulást ajánlunk, de kínálatunkban többnapos utazás is szerepel.

Advent Bécsben

Utazzatok velünk fenntarthatóan az adventi időszakban is! Legyen szó szervezett útról vagy egyéni kalandjaitokról, válasszátok autóbuszainkat, hogy fenntarthatóan és kényelmesen érhessétek el úticélotokat!