Navigáció átugrása

Szívügyünk a közösségi közlekedés

2022. szeptember 27.

Mobilitasi het logo 2022

Idén is csatlakoztunk az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap eseményeihez, mert a fenntartható, egészségesebb jövő kulcsa a közösségi közlekedés előtérbe helyezése az egyéni autózással szemben, amire minden lehetséges csatornán fel kell hívnunk a figyelmet.

Utazási kedvezményekkel, közös jeggyel készültünk

Azt szerettük volna, hogy minél többen cseréljétek le a forgalmit buszjegyre, ezért 2022. szeptember 22-én, csütörtökön az önkormányzatokkal együttműködve számos helyi járatunkat díjmentesen vehettétek igénybe, emellett pedig a Technológiai és Ipari Minisztérium közreműködésével bármely helyközi járatunkra szóló jeggyel vagy bérlettel korlátlanul utazhattatok ezen a napon – ráadásul nemcsak a mi autóbuszainkon, hanem a MÁV-START, a GYSEV és a MÁV-HÉV vasúti járatain is. 

Bringás reggeli a Népligetben

Hogy népszerűsítsük a kerékpáros közlekedést, ezúttal a MÁV-START és a MÁV-HÉV munkatársaival közösen láttuk vendégül a bringával érkezőket népligeti standunknál.

Bringásreggeli a Népligetnél

Amíg vendégeink megreggeliztek, mobil kerékpárszervizes segítőink igény szerint átvizsgálták járműveiket is. 

Kiemelt programokkal készültünk Győrben is

Az önkormányzat támogatásával idén is kiemelt programokkal vártuk az autóbuszos közlekedés iránt érdeklődőket Győrben. Szeptember 16-án betekintést engedtünk kulisszáink mögé: Ikarus 55-ös nosztalgiabusszal induló, regisztrációhoz kötött program keretében mutattuk be Ipar utcai forgalomirányító központunkat és műszaki bázisunkat.

Győrben fut a piros faros busz

A szeptember 17-éről 18-ára virradó éjszaka „bagolybuszt” is indítottunk a belvárosi szórakozóhelyek és a lakótelepek között az éjszakai közlekedés megkönnyítésére, szeptember 18-án és 19-én napközben pedig nosztalgiajáratok és Volán-relikviák vására színesítette az eseménysorozatot a városban.
 

Váltsatok ti is közösségi közlekedésre!

 


Zátonyi Gergelynek köszönjük a képet győri farosunkról.