Navigáció átugrása

Helló, Turiszt!

2022. június 15.

Neoplan Tourliner

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a közszolgáltatáson kívül különjárati szegmensben is utazunk: utazási irodánk, a Volántourist tartalmas és magas színvonalú szolgáltatásokkal, korrekt árakkal várja az utazni vágyókat. Járjátok be velünk Magyarország és Európa gyönyörű tájait!

Egynapos kalandtól a 12 napos programig

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, irodánk elsősorban az autóbuszos utazásokra specializálódott. A Volántourist kínálatában buszos körutazások és városlátogatások, illetve a tengerparti üdülések a legjellemzőbbek, de a repertoárban repülős utak is szerepelnek, így mindenki megtalálja az érdeklődésének, utazási preferenciájának megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Miért pont busszal?

Hogy ki mivel szeret utazni, az meglehetősen szubjektív, de számos érvet fel tudunk sorakoztatni az autóbusz mellett. Sokan tartanak például a repüléstől, számukra külföldi útjaink esetén megfelelő alternatíva lehet a buszozás. Abban is egyetérthetünk, hogy lényegesen fenntarthatóbb közlekedési forma ez, mint az egyéni autózás, illetve így nem kell hosszú órákat vezetnünk, ami mindenképpen pihentetőbb.

elsuhanó táj

Nem szükséges a forgalmat, a térképet és a táblákat figyelni, sőt! Garantáltan nem fogunk eltévedni egy ismeretlen városban sem. Elegendő kényelmesen hátradőlni: az utazás teljes időtartama alatt csodálhatjuk a mellettünk elsuhanó tájat, olvashatunk, zavartalanul beszélgethetünk társaságunkkal, sőt büntetlenül szunyókálhatunk is.

Hová viszünk el?

Meglehetősen széles a paletta, szemezgessünk a teljesség igénye nélkül! Ha egy komplett nyaralás nem, de egy tartalmas hétvége belefér az idődbe, Adria expressz járatainkat neked találtuk ki! Augusztus 28-ig minden héten péntek esti indulással utazhatsz Horvátország legszebb városaiba, kényelmes, prémiumkategóriás autóbuszainkkal, amelyek szombat estére hoznak haza. Ne hagyd otthon a fürdőruhád, hódítsd meg a tengert!

Tengerparti csobbanás

Ha a strandolás nem vonz, fedezd fel velünk a festői szépségű Bledet! Kora reggel indulunk Szlovéniába, a késő esti órákban pedig kellemesen elfáradva, de rengeteg élménnyel gazdagodva érkezünk haza.

Ha inkább a kényelem híve vagy, utazz velünk Velencébe! Háromnapos kirándulásunk során bejárjuk többek között még Aquileiát, Muranót és Triesztet is, az éjszakákat pedig szállodában töltjük.

Velence, sikátor

Ha inkább itthon kalandoznál, gyere velünk Tihanyba a levendulaszüretre, vagy fedezzük fel közösen a Börzsöny, esetleg az Északi-középhegység kincseit! Ha tökéletes nyugalomra vágysz, akkor is van számodra egy remek ajánlatunk: kapcsolódj ki a Mátraházai Üdülőházban, és túrázz kedvedre!

És nem, nem csak az idősebbek kirándulnak busszal.

Valóban komoly nyugdíjas ügyfélkörünk van, de ennél azért árnyaltabb a kép. Gyermekek, fiatalok ugyanúgy megtalálhatóak utasaink között, mint az idősebb korosztály képviselői. Számos külön szervezésű, „zárt csoportunk” is van, szívesen fogadjuk az ilyen jellegű megkereséseket, ahogyan az egyéni érdeklődéseket is.

Szükséged van egy kis kikapcsolódásra? Gondolj ránk, utazz velünk!