Navigáció átugrása

Közelebb hozzuk a tengert! – Kapcsolódj ki velünk fenntarthatóan az Adrián!

2023. június 28.

Adria látkép lila virágokkal

Nem az utazásra szeretnéd elkölteni a nyaralásra szánt összes pénzed, mégis kényelmes és rugalmas megoldásra vágysz? Válaszd az Adria expresszt, ha pedig egy komplett nyaralás nem, de egy tartalmas hétvége belefér az idődbe, Csobbanó járatainkat neked találtuk ki! Utóbbit kipróbáltuk, és most meg is megmutatjuk.

Ha szívügyed a fenntarthatóság, és a tengerre vágysz, tarts velünk!

Ha nem csupán a hétköznapi közlekedésben, hanem a nyaraláskor, illetve a hétvégéken is fenntarthatóan és egyben kedvező áron szeretnél eljutni szuper helyekre, gondolj ránk! Autózás helyett ülj buszra, így szórakozva tehetsz egy lépést az egészségesebb, zöldebb jövő (és a kék tenger) felé!

tenger látkép pálmafával

Ami jó a környezetnek, ezúttal a pénztárcádnak is kedvez! 2023. augusztus 27-ig minden héten péntek esti indulással utazhatsz a horvátországi Isztria legszebb városaiba kényelmes, prémiumkategóriás autóbuszainkkal, amelyek vasárnap reggelre hoznak haza.

kék égbolt, Rijeka templom

Költséghatékony kikapcsolódási lehetőséget kínálunk, akár csobbanni szeretnél, akár városlátogatásra vágysz! Ne hezitálj, nézd meg szezonnyitó ajánlatainkat! Aki lemarad, kimarad!

Élmény a köbön

Péntek esténként 22.30-kor indulnak útnak a budapesti Népliget autóbusz-állomásról különleges járataink, amelyekkel átszállás nélkül, a budapesti mellett siófoki és nagykanizsai felszállással érhetők el a horvát tengerpart gyönyörű városai: Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj és Poreč.

Éjszakai városkép autóbuszból

Az utazás során több helyen is tartunk rövid pihenőt, ahol lehetőség nyílik mosdóhasználatra, az elgémberedett végtagok kinyújtóztatására, illetve igény szerint vásárlásra is.

Horvátországi színes sikátor

Reggel korán érkezünk meg a tengerpartra, onnantól rajtad áll, hogyan töltöd el az időt! Mi Porečben gumikerekű kisvonattal utaztunk be a festői óvárosba, ahol a helyi sörök megkóstolása mellett megnéztük a bazilikát, a város szűk utcáit, boltjait, majd sétáltunk a tengerparton, és fagyizókat teszteltünk.

Az egész napos aktív kikapcsolódás után kellemesen elfáradva, de felejthetetlen élményekkel gazdagodva indultunk haza. Akiknek az első éjszaka problémát okozott az autóbuszon alvás, azok is gyorsan elbóbiskoltak visszafelé.

Te is vágysz egy kis feltöltődésre? Ha hív a tenger, visz a Volánbusz!