Navigáció átugrása

Ismét döntött AZ EMBERÉRT Alapítvány: csaknem 11,2 millió forinttal támogatja 205 munkavállalónk családját

2022. december 6.

Társaságunk jótékonysági szervezete elbírálta a legutóbbi pályázati lehetőségre benyújtott támogatási kérelmeket.  A kuratórium megközelítőleg 11,2 millió forintot osztott szét 205 kérelmező között. Az érintettek postai úton történő értesítése folyamatban van, a kifizetések – a támogatási szerződések visszaérkezésének függvényében – januártól kezdődhetnek.

Jól kezdődik az új év 205 munkatársunk és családjuk számára, akik összesen csaknem 11,2 millió forint összértékű támogatásnak örülhetnek. A kuratórium ezúttal elsősorban olyan, gyermeket nevelő kérelmezők megsegítése mellett döntött, akik eddig még nem, vagy legfeljebb két alkalommal részesültek az alapítvány támogatásában.

Az érintettek minden esetben írásban, postai úton kapnak értesítést a döntésről. A megítélt összeghez a támogatási szerződés megkötése után juthatnak hozzá a kedvezményezettek, erre a számukra legközelebbi HR-ügyfélszolgálaton kerül sor. Fontos tudni, hogy a szerződés megkötésének és a támogatás folyósításának feltétele a kérelemben foglalt információkat igazoló eredeti dokumentumok bemutatása. A szerződés megkötésére a döntést követő 60 napon belül van lehetőség. A támogatási összegek kifizetésére a megkötött szerződések beérkezése után, 2023 januárjától kerülhet sor.

Alapítványunk újjáélesztése, 2020 tavasza óta összesen már 802 kérelmező számára nyújtott anyagi segítséget több mint 43 millió forint és 16 laptop formájában. A Volánbusz munkavállalóitól, menedzsmentjének tagjaitól, partnereitől érkező nagylelkű felajánlásoknak, illetve a személyi jövedelemadó 1 százalékának köszönhetően jótékonysági szervezetünk a jövőben is mindent megtesz a nehéz helyzetbe került munkatársaink és családtagjaik életének megkönnyítéséért. Fogjunk össze továbbra is azért, hogy minél több rászoruló kollégánk élete válhasson könnyebbé! A támogatási lehetőségekről ide kattintva található információ.