Navigáció átugrása

Minden forint számít: idén is segítsük adónk 1 százalékával rászoruló kollégáinkat Az EMBERÉRT Alapítványon keresztül!

2024. március 4.

Új életének ötödik évét kezdi meg hamarosan AZ EMBERÉRT Alapítvány. Társaságunk jótékonysági szervezete 2020 óta már a Volánbusz csaknem ezer, átmeneti vagy tartós nehézséggel küzdő munkavállalójának segített, és elkötelezett az iránt, hogy a jövőben is hatékonyan támogassa a rászoruló kollégákat. A személyi jövedelemadó (szja) bevallásáról szóló tervezetek 2024. március 15-től érhetők el az eSZJA oldalon, és május 21-ig ismét rendelkezhetünk adónk 1 százalékának felajánlásáról. Ez azt jelenti, hogy valamennyien hozzájárulhatunk nehéz helyzetbe került munkatársaink megsegítéséhez, és akár több tíz millió forintot is gyűjthetünk nekik – csupán néhány perc alatt, költségmentesen!

Alapítványunk elsődleges célja, hogy azokat a gyermekeket nevelő, aktív munkavállalóinkat támogassa, akik önhibájukon kívül olyan élethelyzetbe kerültek, hogy gyermekeik neveléséhez, oktatásához, illetve a család megélhetéséhez szükséges feltételek fenntartásához külső segítségre van szükségük.

Jótékonysági szervezetünk 2020 tavasza óta 985 kérelmező számára nyújtott segítséget 53,3 millió forint és 16 laptop formájában. Közhasznú szervezetként pedig már nemcsak a fenti célokra gyűjthet adományokat, hanem egyedi segítségként névre szóló gyűjtést is indíthat. Az első ilyen alkalommal súlyos betegséggel küzdő győri autóbusz-vezetőnk, Nagy Károly otthoni ápolására gyűjtöttünk össze csaknem egymillió forintot. Ezúttal is együtt bizonyítottuk: nem hagyjuk magukra rászoruló kollégáinkat. Kiállunk mellettük, segítjük őket, igyekszünk könnyíteni a terheiken.

Ennek az összefogásnak a hihetetlen erejére van szükség ezután is, ezért nagyon fontos, hogy idén se felejtsünk el rendelkezni személyi jövedelemadónk (szja) 1 százalékának felajánlásáról! Pluszköltség nélkül, csupán pár perces időráfordítással segíthetjük karitatív szervezetünk munkáját. Minden forint számít, mindenkire számítunk!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2024. március 15-ig teszi közzé az eSZJA oldalon az szja bevallásáról szóló tervezeteket, amelyek május 21-én válhatnak végleges adóbevallássá. Eddig az időpontig rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1 százalékának felajánlásáról is.

Fogjunk össze idén is, és a felajánlással segítsük AZ EMBERÉRT Alapítvány tevékenységét, hiszen ezzel kollégáinkat támogatjuk!

Az alapítvány adószáma: 18892073-1-43

Bankszámlaszáma: 10201006-50141250

A támogatási lehetőségekről a Volánbusz honlapján, valamint a NAV weboldalán található bővebb információ.