Navigáció átugrása

Balatoni napijegyek – Balaton24 és Balaton72

2021. május 15.

A Balaton24 és Balaton72 napijegyekkel a part menti települések turisztikai látnivalói és szórakozóhelyei könnyen és kényelmesen elérhetőek.

A napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca és Sümeg között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a Volánbusz Zrt. által közlekedtetett autóbuszokon Balatonfüred – Tihany szakaszon is korlátlanul utazhat, 2. kocsiosztályon az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.Balaton 72

A Balaton24 Duo és Balaton72 Duo napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca – Sümeg, Fonyód – Lengyeltóti között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a Volánbusz Zrt. által a térségben közlekedtetett autóbuszokon 123 település között is korlátlanul utazhat, 2. kocsiosztályon az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A Volánbusz Zrt. által lefedett terület településlistája és a részletes felhasználási feltételek megtalálhatók a Személyszállítási Üzletszabályzat oldalunkon. A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.

Balaton24 DuoA Balaton24 napijegyek pénztárakban, egyes jegykiadó automatából, az interneten és a MÁV applikációban érhetők el. A Balaton72, továbbá a Balaton24/72 Duo napijegyeket állomási pénztárakban és a MÁV applikációban lehet megvásárolni. Internetes és a MÁV applikációból történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezmény is jár, a jegykiadó automatából vásárolt jegy pedig 5 %-kal olcsóbb, a pénztári árhoz képest, amennyiben Balaton24 és Balaton72 terméket vásárol, a Balaton24 Duo és Balaton72 Duo termékek ára igénybe vett értékesítési csatornától független.Balaton72 Duo

A Balaton24 és 72 napijegyek 2021. május 1-től 2021. november 1-ig, míg a Baalton24 Duo és 72 Duo napijegyek 2021. május 15-től 2021. november 1-ig vásárolhatók meg.

Valamennyi balatoni napijegy 26 éven aluliak számára kedvezményesen vásárolható meg a hét minden napján.

A térképen az új, a vasúthoz hangolt autóbusz-menetrend látható a Balaton térségében.

A Balaton24 és Balaton72 érvényességi területe látható a képen.

A Balaton24 DUO és Balaton72 DUO érvényességi területe látható a képen.

Vegye meg a Balaton24 és Balaton72 napijegyeket a MÁV appon!

Google play Android operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.

Google play kattintható ikon.

AppStore iOS operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.

App store kattintható ikon.