Navigáció átugrása

Kedvezményes utazás a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

2021. szeptember 10.

Érdemes már most megváltani a buszjegyeket is a pénztárakban vagy az interneten, illetve megtervezni az utazást www.menetrendek.hu weboldalon. 
 
A rendezvény regisztrált résztvevői a menetrend szerinti járatokon 50 százalékos kedvezmény igénybevételére jogosultak úgy, hogy az odaútra megváltott teljes árú menetjegy a visszaútra is érvényes, az érvényes belépő/regisztrációs jegy felmutatásával.
 
A Volánbusz távolsági és nemzetközi autóbuszjáratai a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ideje alatt is a menetrendben megjelölt megállóhelyre érkeznek. A résztvevők onnan a közösségi közlekedést igénybe véve, például villamossal és metróval utazhatnak a rendezvény helyszíneire. A környező közlekedési csomópontoktól és a parkolóövezetekből transzferjáratok biztosítják a rendezvény helyszíneire történő eljutást. Szeptember 10-ig a Hungexpo Kongresszusi és Kiállítási Központban zajló eseményekre, illetve szeptember 11-én a margitszigeti családi napra menetrend szerint közlekedő transzferjáratokkal utazhatnak.
 
A rendezvény résztvevői ingyenesen utazhatnak Budapesten belül a helyszínek között közlekedő, díjmentesen igénybe vehető transzferjáratokon.
 
A Kossuth téren szeptember 11-én az ünnepélyes szentmisére az eljutást igény szerint közlekedő transzferjáratok biztosítják a Széchenyi István térig, a felszállóhelyek megegyeznek a megnyitó felszállási helyeivel. A Hősök terén szeptember 12-én a pápai záró szentmisére az ideiglenes parkolóövezetekből az eljutást igény szerint közlekedő transzferjáratok biztosítják.