Navigáció átugrása

A Volánbusz júliustól új, közvetlen járatot indít a fővárosból Zalakarosra

2022. június 30.

2022. július 1-jétől a Volánbusz még kedvezőbb utazási lehetőséget biztosít a Zalakarosra látogatók számára: a Budapest, Népliget autóbusz-állomásról 8 órakor Nagykanizsára induló autóbuszjárat is érinti a fürdővárost, így az utasok még kényelmesebben és gyorsabban juthatnak el a fővárosból a Zala megyei településre.

A Volánbusz Zalakaros elérését a fővárosból jelenleg naponta két autóbuszjárattal biztosítja, melyek Budapestről 10:30-kor és 19:00-kor indulnak a fürdőváros felé, míg Zalakaros autóbusz-állomásról Budapestre 9:05-kor és 17:05-kor. A Budapest és Zalakaros között közlekedő autóbuszjáratokra Budapesten a Népliget autóbusz-pályaudvar mellett 3 budai megállóhelyen (Budapest, Petőfi híd budai hídfő; Budapest, Újbuda-központ; Budapest, Sasadi út) is lehetőséget biztosít a közlekedési társaság a fel-, illetve leszállásra. A járatok Zalakaroson az autóbusz-állomás mellett megállnak továbbá a Zalakaros, fedett fürdő elnevezésű megállóhelyen is.

A Volánbusz 2022. június 16-tól bevezetett menetrend-módosításának köszönhetően több közvetlen autóbuszjárat indul az ország számos pontjáról, így könnyebben elérhetővé vált a Zalakaros Gyógy- és Élményfürdő. A fejlesztés eredményeként az eddigieknél gyakrabban indulnak közvetlen autóbuszjáratok Zalakarosra a Dunántúlról. A társaság számos eljutási lehetőséget biztosít közvetlen autóbuszjárattal a térségbe, így többek között Győrből, Pápáról, Devecserről, Sümegről, Pécsről, Komlóról és Kaposvárról is lehetősége lesz a fürdőzni vágyóknak Zalakarosra eljutni a Volánbusz közvetlen autóbuszaival.

A Budapest és Zalakaros között közlekedő járatokra a menetjegyek elővételben a társaság honlapján is megvásárolhatók.

 

A képen látható: egy új autóbusz.

Volánbusz Zrt.