Navigáció átugrása

Utazzunk Dunakanyar napijeggyel ősszel is

2022. szeptember 23.

Október 31-ig érhető el a Dunakanyar napijegy, aminek megváltásával a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis népszerű kirándulóhelyei egyetlen jeggyel közelíthetők meg. A MÁV-Volán-csoport és a MAHART kijelölt járataira érvényes jegy egyszerűbb és olcsóbb utazási lehetőséget kínál a környékre látogatóknak, akár vonattal, busszal, HÉV-vel vagy hajóval közlekednek.

Bár véget ért a nyár, az ősz tökéletes időszak a kirándulóknak. A MÁV-Volán-csoport szolgáltatásfejlesztéseivel nyújt számos segítséget a közös utazások szervezéséhez, támogatva a belföldi turizmust is. Az elmúlt években több integrált jegyet vezettek be, ezek között volt első a Dunakanyar napijegy, ami harmadik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget a térségbe látogatóknak. A Dunakanyar napijegyből 2020-2021-ben összesen közel 9700 darabot értékesített a MÁV-START. Idén április óta már több mint 2800-an váltottak ilyen jegyet a vasúttársaság értékesítési csatornáin.
 
A Dunakanyar napijegy megvásárolható a MÁV-START pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV applikációban, teljes áron 2 499, a 26 év alattiaknak 1999 forintért.
 
Szeptember 30-ig hétfői közlekedési rend kivételével minden napra, míg október 1. és 31. között hétvégékre és ünnepnapokra megváltható napijeggyel a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis téréségében közlekedő kijelölt MÁV-Volán-csoport és MAHART járatokon lehet utazni.
 

Kapcsolódó dokumentumok