Navigáció átugrása

Pilot projekt: még húsz napig teszteli a bankkártyás fizetést a Budapest–Baja vonalon közlekedő autóbuszain a Volánbusz

2023. február 7.

Pilot jelleggel elsőként a Budapest–Baja vonalon közlekedő egyes járatok fedélzetén van lehetőség bankkártyás jegy- és bérletvásárlásra a Volánbusznál. A közlekedési társaság 2023. január 30-tól február 26-ig 10 autóbuszon vizsgálja a kártyás fizetést lehetővé tevő fedélzeti eszközöket.

A Volánbusz 10 darab, a Baja–Budapest vonalon közlekedő, tavaly forgalomba állított Mercedes-Benz Intouro M autóbuszon négy hétig vizsgálja pilot üzemben a bankkártyás fizetést, amely tovább növeli az új buszok szolgáltatási színvonalát. Az érintett vonalon közlekedő további járműveken egyelőre nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére.

A társaság továbbra is kéri utasait, hogy a pilot időszak alatt segítsék az autóbusz-vezetők munkáját: a jegy megváltásakor jelezzék előre bankkártyás fizetési igényüket. A pilottal kapcsolatos észrevételeket, tapasztalatokat a kartyasfizetes@volanbusz.hu elektronikus levélcímen várja a vállalat.

A Volánbusz bízik abban, hogy a bankkártyás fizetési lehetőség bevezetését célzó projekt is hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket.

A képen a bankkártyás fizetés látható.

Volánbusz Zrt.