Navigáció átugrása

Utazzon 2023 forintos kedvezményes jeggyel a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járatain az atlétikai világbajokságra!

2023. május 2.

„VB2023” kedvezményes jegyet vezet be a MÁV-Volán-csoport Magyarország történetének legnagyobb sporteseményére, a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra. A fenntarthatóság és a vb sikeres lebonyolítása érdekében együttműködési megállapodást kötött az eseményt szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. és a MÁV-Volán-csoport.​

2023. augusztus 19-27. között Budapesten rendezik a szabadtéri atlétikai világbajokságot, amely a világ harmadik legnagyobb sporteseménye. A szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt., valamint a MÁV-Volán-csoport közös meggyőződése, hogy együttesen hatékonyabban járulhatnak hozzá a világbajnokság sikeréhez, ezért a világverseny céljainak elérése érdekében stratégiai partnerségi megállapodást kötöttek.

sajtotajekoztato a dijtermekrol

A fenntarthatóság jegyében a MÁV-Volán-csoport kedvezményes árú „VB2023” jegyet vezet be az esemény idejére. A szimbolikus, 2023 forintos árú jegy augusztus 18. és 27. között Budapestre történő utazásra, míg a visszautazásra augusztus 19. és 28. között lesz érvényes. A jegy az ország bármely pontjáról a MÁV-START és GYSEV járatokon, a helyszínhez legközelebb eső vasútállomásig (azaz Kelenföld állomásig, valamint a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvarokig), a Volánbusz esetében az ország bármely pontjáról Budapestre (pl. Budapest-Népliget, Budapest-Stadion), és budapesti elérést biztosító vasútállomásra, a MÁV-HÉV esetében Budapest közigazgatási határáig történő helyközi utazásra, illetve minden esetben a kiindulási helyre visszautazásra jogosít.

Dr. Pafferi Zoltan tajekoztatja a sajto kepviseloit

Kedvezmenyes dijtermek sajtotajekoztato

A „VB2023” jegy várhatóan már 30 nappal a rendezvény kezdete előtt megvásárolható lesz a MÁV applikációban, a későbbiekben pedig a MÁV-START jegykiadó automaták Térségi és városi jegyek menüpontjában, a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz jegypénztárakban, valamint a Volánbusz helyközi autóbuszok fedélzetén is elérhető lesz. A jegy vonatokon csak 2. kocsiosztályon érvényes, feláras vonaton a szükséges felárat (például InterCity vonaton a helyjegyet), vagy emelt szintű szolgáltatást biztosító autóbuszon a távolsági kiegészítő jegyet meg kell hozzá váltani.