Navigáció átugrása

Új, éjszakai Volánbusz-járatok a Káli-medencében és Badacsony, Szigliget, Keszthely és Hévíz környékén

2023. június 23.

2023. június 17-től, a Volánbusz nyári menetrendjének bevezetésétől új, éjszakai járatokkal bővült a Káli-medence, valamint Badacsony, Szigliget, Keszthely és Hévíz környékének autóbuszos kínálata. A Káli-kör elnevezésű, 7702-es vonalszámú járatok Tapolcáról Révfülöpre, a 6363-as járatok Alsópáhokról Badacsonytomajra közlekednek.

Káli-kör néven új éjszakai körjáratokat közlekedtet a Volánbusz a nyári időszakban, pénteki és szombati napokat követő éjszakákon, 7702-es vonalszámmal, Tapolca és Révfülöp között. A járatok Tapolca, autóbusz-állomásról 21:50-kor, 23:55-kor és 1:50-kor, míg Révfülöp, vasútállomásról 23:55-kor, 1:05-kor és 2:55-kor indulnak. Az autóbuszok megállnak a Káli medencében fekvő településeken, így Gyulakeszin, Káptalantótin, Mindszentkállán, Szentbékkállán, Köveskálon, Balatonhenyén, Kővágóörsön is, így ezekről a településekről is biztosítanak eljutási lehetőséget Tapolca és Révfülöp felé egyaránt. A járatok Révfülöpön csatlakoznak a Balatonfüred felé induló, és onnan érkező éjszakai Bagolyvonatokhoz.
Alsópáhok és Badacsonytomaj között is új éjszakai autóbuszok segítik az esti hazajutást. Az új 6363-as autóbuszok péntekről szombatra, és a szombatról vasárnapra virradó éjszakákon Alsópáhok, Alsó megállóhelyről 21:25-kor és 23:45-kor, míg Badacsonytomaj, vasútállomásról 23:00-kor és 1:15-kor indulnak. Az autóbuszok mindkét irányba megállnának Hévízen, Cserszegtomajon, Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen, Balatongyörökön, Balatonedericsen, Szigligeten, Badacsonylábdihegyen és Badacsonyban is, illetve Badacsonytomaj, Vasútállomáson átszállást biztosítanak a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokra.
A járatokról a Volánbusz honlapján olvashatók az információk.
 
Volánbusz Zrt.

Kapcsolódó dokumentumok