Navigáció átugrása

Utazzon Dunakanyar napijeggyel a téli szünetben is

2023. december 23.

A Dunakanyar napijegy a téli szünetben is elérhető a MÁV-START, a MÁV-HÉV és a Volánbusz kijelölt járatain a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis térségében

A téli szünetben is érdemes a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis térségébe látogatni, ugyanis számos kirándulóhely és turisztikai célpont található, amelyek eléréséhez a Dunakanyar napijegy kedvezményes lehetőséget nyújt. A napijegy téli változata a MÁV-VOLÁN-csoport kijelölt vonat-, busz- és HÉV-járatain egyaránt érvényes. Hétvégén és ünnepnapokon, illetve az őszi, téli és tavaszi iskolaszüneti időszak teljes tartama alatt bármely napra megvásárolható.

A Dunakanyar napijegy a MÁV-START pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV applikációban, felnőttek számára 1990 forintért, 26 éven aluliaknak 1490 forintért érhető el.

Ez a napijegytípus volt az első az elmúlt években bevezetett integrált jegyek közül, idén pedig már negyedik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget. 2023-ban eddig több mint 3400 jegyet értékesített a MÁV-START.

A napijegyről további információk a vasúttársaság honlapján olvashatók.

Az elmúlt években folyamatosan bővült a helyközi busz-, HÉV- és vonatjáratokra érvényes közös jegytermékek köre is, ezek közül gyorsan népszerűvé vált a vármegye- és országbérlet, amelynek májusi bevezetése óta már 4 milliót értékesítettünk. A MÁV-VOLÁN-csoport közös szolgáltatás fejlesztéseinek kiemelt célja, hogy egyre többen válasszák a jövőben a fenntarthatóbb közösségi közlekedést az egyéni utazás helyett, ezzel is hozzájárulva a károsanyag-kibocsátás jelentős mértékű csökkentéséhez, az élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.