Navigáció átugrása

AZ EMBERÉRT Alapítvány ismét segítséget nyújt: 2023. július 4-étől július 14-éig várja a támogatási kérelmeket

2023. június 30.

A világgazdasági helyzet nap mint nap egyre nagyobb kihívás elé állítja a családokat. Az iskolakezdéssel járó költségek anyagi terhein szeretne könnyíteni a Volánbusz jótékonysági szervezete, AZ EMBERÉRT Alapítvány, ezért 2023. július 4-étől július 14-e éjfélig ismét megnyílik a pályázati lehetőség. Munkavállalóink ezen időszak között nyújthatják be támogatási kérelmüket.

A közelmúltban már hírül adtuk, hogy Társaságunk jótékonysági szervezetének ötfősre bővült kuratóriuma 2023. május 23-i ülésén egyhangúlag úgy határozott, hogy az iskolakezdéssel járó költségek támogatására 10 millió forintos keret erejéig újra megnyitja a kérelmezési lehetőséget a Volánbusz Zrt. gyermek(ek)et nevelő munkavállalói számára.

AZ EMBERÉRT Alapítvány újjáélesztése, 2020 tavasza óta eddig összesen már 811 kérelmező számára nyújtott anyagi segítséget több mint 43,6 millió forint és 16 laptop formájában.

Most ismét adott a lehetőség a támogatási kérelmek benyújtására – ennek folyamatáról itt található részletes tájékoztatás.

Munkatársaink 2023. július 4-e és július 14-e éjfél között pályázat formájában adhatják le kérelmüket, amelyhez a kitöltendő űrlap elérhető az intraneten, honlapunkon, valamint nyomtatott formában a HR-ügyfélszolgálatokon.

A kitöltött űrlap benyújtható beszkennelve vagy lefényképezve e-mailben az alapitvany@volanbusz.hu címen, vagy személyesen a HR-ügyfélszolgálatok valamelyikén.

Kérjük, hogy az űrlapot minden esetben hiánytalanul kitöltve – a postai cím megadásával – nyújtsák be!

AZ EMBERÉRT Alapítvány célja, hogy segítsen: Együtt. Értük. Érted!