Navigáció átugrása

Módosul a közlekedési rend a következő két hétvégén

2020. augusztus 17.

Az augusztus 20-i ünnepnap és az augusztus 21-ét, illetve 29-ét érintő munkanap- áthelyezés miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A hosszú hétvégén várhatóan megnövekvő utasforgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve online, valamint a Közlekedési Mobiljegy és társalkalmazásain keresztül megvásárolni.

 

Augusztus 20-án, csütörtökön a Volánbusz járatai a munkaszüneti napoknak megfelelően közlekednek, de a hetek első munkanapját megelőző napra meghirdetett járatok ezen a napon nem indulnak.

Augusztus 21-én, pénteken és 22-én, szombaton a szabadnapok, míg 23-án, vasárnap a hetek első munkanapját megelőző munkanap szerint közlekednek az autóbuszok. A szombati munkanap áthelyezés miatt augusztus 28-án, pénteken a hetek utolsó munkanapjának, míg 29-én, szombaton a munkanapoknak megfelelő menetrend lesz érvényben. 

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a társaság honlapján, valamint érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online és mobilon is kényelmesen megváltható. A Közlekedési Mobiljegy és társalkalmazásaiban vásárolt teljes árú, 50%-os és 90%-os helyközi (távolsági) menetjegyekre, valamint a menetjegyekhez megvásárolt kiegészítő jegyekre 5% kedvezményt biztosít a Volánbusz. Az elektronikus jegyvásárlás további részleteiről a Volánbusz és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. weboldalán tájékozódhatnak az utasok.

 

Volánbusz Zrt.